הטרדה מינית בשיחת צ'ט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית בשיחת צ'ט
    צביקה
    02/06/2015

אם מישהו שהתכתב איתי בצ'ט ופנה אלי בעלילה מסוימת ושאל אותי איך היית נוהג בעלילה כזו , איך מתלבש , איך מדבר והאם הייתי מתנהג באופן רומנטי ,מבלי להתייחס לביטויים מיניים מובהקים פרט לביטוי כמו נשיקה .

אם שיתפתי פעולה עם המתכתב איתי בשיחה כזו ולא הבעתי ממש התנגדות , האם אני יכול להגיש נגדו תלונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית בשיחת צ'ט

הוספת תגובה

• תוספת להודעה המקורית

צביקה
    02/06/2015

מי שהתכתב איתי גם שלח לי (בהסכמתי) תמונות לדוגמניות שמתלבשות בהופעה צמודה מאוד (לא חושפני ולא פורנו) שהוריד לטענתו מהאינטרנט חינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת להודעה המקורית - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    04/06/2015

שלום
    לא אוכל להתייחס לשאלותיך מבלי לראות את ההתכתבות בה מדובר. המקום המתאים לכך אינו הפורום הפומבי.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת להודעה המקורית - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    04/06/2015

ללא ראית החומר קשה להבין במה מדובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו