מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה היה?גל18/10/2015
קרה לי מקרה לפני כ7 שנים ורציתי לדעת מה זה היה. ואם בכלל שייך לפורום זה.
לפני כ7 שנים הכרתי בחור. הייתי בת 33 .התחלנו לצאת ולאחר מספר פגישות החלטנו לקיים יחסי מין....בעודנו במיטה הבחור ריתק את שתי ידיי עם ידיו הגדולות והחזקות מאוד הכאיב לי וניסיתי להשתחרר מאחיזתו אך ללא הצלחה. הבחור מאוד הכאיב לי גם למטה. ממש התנהג כמי שמצא שלל ומתנפל עליו עם כל הכוח. הייתי בהלם. לא צעקתי. וכשגמר רצתי למקלחת. מפוחדת כולי. התקלחתי והתקלחתי.לפתע הגיח הבחור בתוך המקלחת ורצה לעשות זאת שוב....אני לא רציתי וכמו מטומטמת במקום להגיד לו לא אמרתי שבלי קונדום אין מצב. והוא ענה שאולי אהנה מזה.
רציתי שהכל הסתיים. ואחרי הפעם השנייה שהייתה בדיוק כמו הפעם הראשונה. הניח הוא לגופי. בבוקר התלבשתי מהר ופשוט הלכתי משם. וזהו. עד היום הדחקתי את שקרה. אבל לאחרונה הזכרונות הרעים לא מרפים. מה לעשות? יש מה לעשות בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה היה? - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך18/10/2015שלום
אם היה משהו שתוכלי להוכיח שלא נתת לו את הסכמתך, מדובר בהפרת חוק. יש לקחת בחשבון גם את תקופת ההתיישנות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה היה? - תגובה
עו``ס שירלי קורין18/10/2015נשמע שהארוע הותיר חותם. מבלי להתייחס לפן המשפטי לגבי משמעות הארוע, הפן הפסיכולוגי מתמקד במשמעות שאת מייחסת לו. נראה שאם פרט לזכרונות רעים ישנה גם התנהגות שונה אצלך מאז- כדאי לפנות לטיפול נפשי אצל מטפל מנוסה בתחום הטראומה המינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)