הטרדה בעבודה .................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה בעבודה .................
    מישהי
    26/02/2016

שלום,
    אני עובדת במקום קטן יחסית, אחד המנהלים מידי פעם יושב לידי בקרבה ממש גדולה ובא בדרישות הקשורות לעבודה אמנם, אבל אני ממש מרגישה שהוא פולש למרחב הפרטי שלי, מידי פעם הוא גם חוגר את החגורה שלו ממולי בלי בושה, אני חשה בחוסר נעימות ונדחקת לפינה, אין לי מושג מה לעשות במקרה הזה ואיך להתמודד, מידי פעם אני מנסה לקום ולהתרחק, אבל זה נגרם באופן קבוע ויש פעמים שאני לא יכולה לקום כי פרקטית זה לא אפשרי, אני מבינה שזה נשמע מוזר, אבל זה משרד מאוד קטן והוא חוסם את המעבר,
    אני מרגישה חנוקה מאוד ומגיעה הביתה הרבה פעמים בתחושה קשה ואין לי מושג איך להתמודד עם זה ואיך לענות כי אני גם לא רוצה ליצור מצב של נקמה מצידו אם אדבר ואגיד לו שזה מפריע לי , אני לא יכולה לפתוח את זה בצורה כזאת מנסיון מדובר באדם שיש בו נקמנות מסוימת וזה עלול להשפיע על העבודה שלי, ולכן אני תוהה איך להתמודד אשמח לעצה פרקטית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה בעבודה .................

הוספת תגובה

• הטרדה בעבודה ................. - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    28/02/2016

שלום רב
    תוכלי להגיד לו ישירות חרף הקושי שאת מרגישה ותוכלי לעשות זאת באמצעות האחראית למניעת הטרדה מינית שאמורה להיות אצלכם מכוח החוק למניעת הטרדה מינית (או ע"י אדם אחר שאת מרגישה נוח יותר שידבר בשמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו