מילה כנגד מילה בהטרדה מינית במקום העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילה כנגד מילה בהטרדה מינית במקום העבודה
    בועז מ.
    09/03/2016

שלום

וועדת משמעת במקום העבודה פנתה אליי ואמרה שמישהי במקום העבודה התלוננה שנגעתי בה כשהיינו לבד במעלית ושוקלת להגיש תלונה.
    זה שקר מוחלט.
    המישהי הזאת שונאת אותי וכבר כתבה עליי שקרים בפייסבוק שהצלחתי בעבר להוכיח כשקריים.
    בינתיים היא לא פעלה ולא תבעה אותי ולכן עוד לא פניתי לעורך דין אבל אני בחרדות נוראיות.
    בינתיים בשבוע האחרון עשיתי באופן פרטי בדיקת פוליגרף שבה יצאתי דובר אמת.
    במשרד שבו עשיתי את הבדיקה הסבירו לי שזה קביל בבית משפט אבל עוזר.
    השאלה היא האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
    אם זה מילה שלי נגד שלה - העדות שלה נחשבת ראייה ואם יאמינו לה אז אני אצא אשם? אם היא עוברת פוליגרף ונמצאת דוברת שקר זה יכול להיחשב כראייה לטובתי (בתוספת הפוליגרף שלי) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון קטן

בועז מ.
    09/03/2016

שזה *לא* קביל בבית משפט אבל שזה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילה כנגד מילה בהטרדה מינית במקום העבודה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    10/03/2016

שלום
    ההתייחסות שלהלן הינה סכמתית וכללית ואינה מהווה ייעוץ משפטי הנותן מענה ספציפי ביחס למקרה הספציפי.
    תלונה לא מספיק להגיש אלא צריך גם להוכיח. במצב של מילה מול מילה ללא ראיות מחזקות או מסייעות, סביר שהתלונה תיסגר מחוסר ראיות.
    פוליגרף אינו קביל במשפט פלילי אלא יכול לשמש ככלי עזר בחקירה, במשפט אזרחי פוליגרף יכול לשמש רק אם יש הסכמות בעניין זה בין שני הצדדים.
    אינני מכיר את פרטי המקרה אולם ככל שמישהו כותב בפייסבוק שקרים על מישהו אחר, הכותב חשוף לתביעת לשון הרע לפחות.
    מוצע שתפנה לייעוץ משפטי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו