מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילה כנגד מילה בהטרדה מינית במקום העבודהבועז מ.09/03/2016
שלום
וועדת משמעת במקום העבודה פנתה אליי ואמרה שמישהי במקום העבודה התלוננה שנגעתי בה כשהיינו לבד במעלית ושוקלת להגיש תלונה.
זה שקר מוחלט.
המישהי הזאת שונאת אותי וכבר כתבה עליי שקרים בפייסבוק שהצלחתי בעבר להוכיח כשקריים.
בינתיים היא לא פעלה ולא תבעה אותי ולכן עוד לא פניתי לעורך דין אבל אני בחרדות נוראיות.
בינתיים בשבוע האחרון עשיתי באופן פרטי בדיקת פוליגרף שבה יצאתי דובר אמת.
במשרד שבו עשיתי את הבדיקה הסבירו לי שזה קביל בבית משפט אבל עוזר.
השאלה היא האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ?
אם זה מילה שלי נגד שלה - העדות שלה נחשבת ראייה ואם יאמינו לה אז אני אצא אשם? אם היא עוברת פוליגרף ונמצאת דוברת שקר זה יכול להיחשב כראייה לטובתי (בתוספת הפוליגרף שלי) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
בועז מ.09/03/2016שזה *לא* קביל בבית משפט אבל שזה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילה כנגד מילה בהטרדה מינית במקום העבודה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך10/03/2016שלום
ההתייחסות שלהלן הינה סכמתית וכללית ואינה מהווה ייעוץ משפטי הנותן מענה ספציפי ביחס למקרה הספציפי.
תלונה לא מספיק להגיש אלא צריך גם להוכיח. במצב של מילה מול מילה ללא ראיות מחזקות או מסייעות, סביר שהתלונה תיסגר מחוסר ראיות.
פוליגרף אינו קביל במשפט פלילי אלא יכול לשמש ככלי עזר בחקירה, במשפט אזרחי פוליגרף יכול לשמש רק אם יש הסכמות בעניין זה בין שני הצדדים.
אינני מכיר את פרטי המקרה אולם ככל שמישהו כותב בפייסבוק שקרים על מישהו אחר, הכותב חשוף לתביעת לשון הרע לפחות.
מוצע שתפנה לייעוץ משפטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)