מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית שהובילה לדיכאון וחרדהאמיר15/04/2016
שלום וברכה. אני בחור בן 24 כיום. לפני כשנתיים בערך הייתי לאחר אימון בחדר כושר, נכנסתי למלתחות על מנת להתקלח ובתוך המלתחות היו איתי 2 בחורים שהיו לאחר המקלחת. בזמן שהתקלחתי אחד מהם שלף את המכשיר הנייד ורק בדיעבד חשתי והבנתי שאולי הוא צילם אותי בווידאו מתקלח. אחד מהבחורים האלה היה חבר טוב שלי שאם הזמן רבנו וניתקנו קשר. אני חושש שהוא אכן צילם אותי מתקלח והעביר זאת ברשת החברתית או בכל מקום אחר על מנת להתנקם בי על הריב שהיה. מאז שהבנתי שיש סיכוי גדול שצולמתי ותמונותיי מסתובבות אולי ברשת, נכנסתי לדיכאונות מהעניין ולחרדות גדולות, שפגעו בתפקודי השוטף וגרמו לכך שאפסיק לעבוד וגם גרמו לי לאשפוזים במרפאה לבריאות הנפש, לאחר מספר ניסיונות התאבדות. כיום אני מטופל בכדורים נוגדי חרדה ודיכאון שקצת עזרו לי להרגיש פחות נורא, אבל עדיין אני חושב על העניין הזה במשך כל שעות היממה, ללא יכולת להירגע. אני פונה אליכם פה בפורום הזה בתקווה אחרונה שלי שאוכל לסיים את הסיפור ולהשתקם. בתודה מראש ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית, דיכאונות וחרדות............ - תגובה
עו``ס שירלי קורין16/04/2016הי אמיר
צר לי לשמוע. האם אתה בטיפול נפשי בעניין זה? נשמע שאתה עדיין במצוקה מאד גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך .........
אמיר18/04/2016אני בטיפול נפשי צמוד קרוב לשנתיים מאז המקרה, אני נוטל כדורים נוגדי דיכאון ושום דבר לא עוזר. החיים שלי הפכו למלאים בחרדות ופחדים ובלי יכולת לצאת מזה. אם רק הייתי יודע שלא היה ולא נברא כלום אז הכל היה חוזר לקדמודו עם הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות..
דני05/05/2016שלום לך,
שים לב מה אתה כותב..אולי...ייתכן...שצילם אותך ופירסם, אין לך שום ראייה או הוכחה שאכן הדבר בוצע ואתה שנתיים ימים אוכל סרטים??!! זה אמיתי?
צא מהר מהסרטים שבהם אתה נמצא חבל לך על החיים זה מיותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)