פגיעה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה מינית
    לירון
    14/05/2008

שלום, עברתי פגיע המינית בצעירותי, מאז לא כל כך הולך לי טוב עם בנים, אני מאוד פוחדת מהקטע של הסקס ודי נרתעת מזה ולאף אחד מהם אין סבלנות להמתין ואי אפשר יש רעל ההתחלה לספר אתכל הבעיות והקשיים, ואז כולם עוזבים אותי כי אני לא שוכבת איתם מהר ואני כבר מיואשת מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה מינית

הוספת תגובה

• יחסים עם המין השני

פרופ' רחל לב-ויזל
    15/05/2008

לירון,
    לפגיעה שעברת השלכות שמניסיונך קשה לך להתמודד עמן ויש להן ביטוי בכל קשר שאת יוצרת. נכון שלא תמיד נכון לספר על הפגיעה בתחילת קשר. אני חושבת שכדאי להתייעץ ולעבד את הפגיעה עם מטפל ת מוסמכת בנושא.
    אל תאספי עוד אכזבות.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    18/05/2008

שלום רב,

פעמים רבות בעקבות פגיעה מינית, סקס הופך להיות דבר מרתיע ולא נעים, במקום שיהיה חלק מאהבה וקרבה.
    אין ספק שהבנים שלא יכולים להמתין ועוזבים, אולי מחפשים רק סקס, אבל בכל מקרה מגיע לך להנות מסקס. אפשר להגיע לכך גם עם בן זוג סבלני ובוודאי אחרי טיפול בנושא.
    מה דעתך?

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו