דייט עם בחורה אולי הטרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייט עם בחורה אולי הטרדה
    ירמי לויו
    19/11/2016

טוב אז ככה. אני בחור רגיל שמכבד נשים . הדבר האחרון שאני יעשה זה להטריד מישהי. יצאתי עם מישהי. היה דייט נעים. שיחות טובות וכו'. בסוף הדייט היא נתנה לי חיבוק וגם אני החזרתי לה. לאחר מכן הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה. לא הייתה התנגדות מצידה והתנשקנו משהו כמו חצי שעה באוטו שלי
    בסוף אמרתי לה שאני לא מחפש סטוץ ורוצה קשר רציני ואשמח אם היא תיתן לי תשובה רצינית אם היא מעוניינת להמשיך יחד או לא.
    למחורת היא שלחה לי הודעה שהיא הייתה בשוק מהנשיקה באוטו והרגיש לה מהר מדי ואני בחור מקסים וכו וכו' אבל לא מעוניינת להמשיך. אני חושב שהיא לא רוצה להמשיך בגלל הנשיקה. זה כנראה מה שגרם לה לחתוך. על דבר כזה היא יכולה להתלונן? אגב...אם הייתי מרגיש התנגדות ברור שהייתי עוצר אין פה שאלה בכלל . לא הייתה התנגדות מצידה אבל גם לא הרבה להט במהלך הנשיקה. מה גם שהיא ביישנית באופי שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייט עם בחורה אולי הטרדה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד דורון ויינרייך
    19/11/2016

akuo
    מהמתואר לא נראה שהיתה הטרדה מינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו