מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות, האם להחשף ולהזהיר מפני המטרידןיעל07/02/2017
כשהייתי בת 14, גבר (בן 30+ נשוי) הטריד אותי מינית במשך כמה ימים.
זה לא היה דברים חמורים מאד, כמה מילים וכמה נשיקות.
אבל בשבילי זה היה סטירה בפרצוף הילדותי והתמים שהיה לי....
לא התלוננתי ולא עשיתי עם זה כלום. היום אני אמא לילדים
ואני מיודדת עם אחיינית של אותו אדם. (למעשה האירוע קרה כשהתארחנו יחד אצלו אבל היא לא ידעה מכלום) גם היא אמא לילדים.
אני שוקלת אם לפנות אליה, לספר לה מה היה כדי שתדע להזהר עם הילדות שלה לידו.... זה לא קל ולא יהיה נעים כמובן.
אבל כנראה זה הדבר הנכון... מה אתם אומרים?
אם אהיה בטוחה שזה הדבר הנכון- בהחלט אעשה זאת. אבל אני לא מפסיקה לחשוב על הפצע שאני עומדת לפעור במשפחה המורחבת שלהם, כל האי נעימויות שאגרום....אשמח לשמוע חוו״ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות- תשובה ליעל
עו``ס שירלי קורין08/02/2017הי יעל
אכן בעייתי. יחד עם זאת, קורה לא מעט שמטרידים אינם עושים זאת באופן חד פעמי ואז זה אומר שבחשיפה שלך תמנעי מקרים נוספים. לא בטוח שהדרך היא לפנות אליה במישרין. אולי קיימת דרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, תודה על התגובה אשמח לשמוע רעיונות
יעל08/02/2017חוץ מלדבר באופן אישי, מה עוד יכול להיות??
אין לי בראש רעיונות ואשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)