מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוהה בי באופן מטרידטלי24/04/2017
אני לומדת לתואר. בין התלמידים בכיתה היה חיבור מהיר ואווירה טובה.
בחור מהכיתה שלי, שבתחילה היינו סבבה לגמרי, בכל פעם שלמישהו היה רכב, היינו מציעים טרמפ כי אנחנו גרים באותו אזור (אני ועוד 2 בנות, נסיעה די ארוכה), לפעמים הוא עם רכב, לפעמים אני.
יש לציין שאני אישה נשואה והוא דתי ונשוי ויחסית גדול ממני.
באחת הפעמים שאני וחברה נסענו איתו, הוא שאל שאלות מאוד מביכות (רק אותי) לגבי שמירת טהרת המשפחה. הבהרתי לו שאני לא הולכת לדבר איתו על כך ושלא ישאל אותי. הוא שאל שוב ושוב עד שממש כעסתי והוא הפסיק.
בפעם אחרת הוא הטיף לי כיצד אני אמורה להתנהל עם בעלי, לנקות, לבשל וכו'. התעצבנתי שוב וביקשתי ממנו שלא ידבר איתי על כך יותר.
החלטנו לא לנסוע איתו יותר ולא להציע לו טרמפ איתנו, לאחר שהוא חזר ושאל אותי שאלות מאוד מטרידות שגרמו לי להרגיש לא בנוח.
בנוסף לכל זה, מתחילת השנה הוא לא מפסיק לבהות בי.
מתיישב תמיד באזור שלי. אם מתיישב מלפני, הוא ממש מסתובב להסתכל עליי. בתחילה חשבתי שלא מדובר בי והתעלמתי, אך החברות אומרות שלא משנה איפה אני יושבת, הוא בוהה בי.
אני מרגישה את המבטים, לפעמים הייתי מביטה בחזרה רק שיפסיק, לפעמים עזר ולפעמים לא.
הוא תמיד יוזם איתי שיחות, הוא יודע שאני לא סובלת אותו וגם דיבר על כך עם מישהי מהכיתה ועדיין, ממשיך לשאול אותי שאלות כמו
"ראיתי שהיית בארוע אתמול, איך היה?" (מתמוננ שפרסמתי עם בעלי בפייסבוק).
אני מרגישה מאוד מוטרדת מהעניין, לא מסוגלת יותר ליצור איתו קשר עין, כשהוא מסתכל ואני קולטת, זה פשוט מקפיא אותי ואני מרגישה שהמבט שלו חודר לי לנשמה. השיא היה אתמול שחלמתי שהוא חוטף אותי. אני חושבת שאני קצת מפתחת חרדה.
פשוט לא יודעת מה לעשות מבלי להביך אותו, אני צופה את התגובה שלו אם אעיר לו או אדבר איתו, הוא יכחיש ויענה משהו טיפשי.
יש לציין שלפני כ10 שנים חוויתי אונס ואולי בשל כך, אני מרגישה חרדה כל כך. מעולם לא נתתי לזה לאפיין אותי או אנשים אחרים שהכרתי.
אובדת עצות, אשמח לרעיונות כיצד אוכל לפתור את זה במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד דורון ויינרייך24/04/2017שלום
אני מאד מבין אותך אולם לא נראה שמדובר בבעיה שהפתרון שלה הוא משפטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוהה
עו``ס שירלי קורין24/04/2017חווית אונס לפני 10 שנים. האם טיפלת בכך? האם משהו בתגובה הנוכחית שלך דומה או מזכיר את התגובה באירוע? ממליצה לעבד את הדברים. כעת את חשה מאויימת ועדיין לא מסוגלת לפעול. יש לטפל בכך. מוזמנת לפנות בפרטי עם שאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)