מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נפגע התעללות מינית בצורה עקיפהברק דוד16/05/2017
שלום רב.
לפני כמה שנים התחתנתי (בשידוך חרדי)
לאחר החתונה התגלו לי דברים קשים,ששיקרו אותי,אשתי עברה אונס מקרוב משפחה בגיל 6,בהמשך הדרך בגיל 14 והלאה עברה מספר נסיונות התאבדות ופגיעה עצמית חיתוך ורדים וכד',אושפזה במחלקה סגורה 3 חודשים.
לאחר מכן הרב שלה שלח אותה לטיפול פסיכולוגי שנמשך במשך 4 שנים,הטיפול היה דינמי בשיטת הכתיבה של דברים.
בבית חולים במשך כל האשפוז לצערי הרב לא ידעו בכלל שהיא עברה אונס שזה קצת רשלנות אבל ודאי אני לא יכול להאשים אותם מכיוון המודעות לדברים האלה היתה חלשה מאוד ולכן לא חשבו על זה. בענין הפסיכולוגית שטיפלה בה ספציפית בענין ההתעללות המינית יש כאן רשלנות פושעת מכיוון שהיא מעולם לא טיפלה ואין לה שום מומחיות בנושא תקיפה מינית ואפילו לפוסט טראומה. רגילה היא מומחית לנושא אחר לגמרי(הפרעות קשב בילדים קטנים),אחרי כל זה התחתנתי מבלי לדעת שמץ של מושג ממה היה.
ומה שקורה בפועל זה שהבעיה שלה הלכה החמירה שזה סובב את כל תחומי החיים ובראש ובראשונה התנזרות מחיי אישות לחלוטין, חוסר אמון מוחלט חוסר תיפקוד,הצורך בשליטה כלפי.היא לא מוכנה לקבל שום עצה מאף אדם ובפרט ממני כל מה שא י מעמד היא בהכרח תעשה הפוך,ויש עוד הרבה שגעונות שקצרה היריעה מלהכיל
אני יודע היום שיש שינויי גדול בתפיסה של טיפול פוסט טראומה על רקע מיני ויש לדוגמא את מרכז לוטם בתל אביב,שהם מטפלים אך ורק בנושא הזה ועברו הכשרה רק בנושא הזה
לצערי הרב הרבנים שלה,חושבים שהם מתמחים בכל דבר בעולם,כרגע היא מקבלת טיפול פסיכולוגי על ידי עובדת סוציאלית שלא קשור בכלל לענין,ואגב אותה עו'סית ניסתה לעשות לה טיפול בחשיפה וכמעט גרמה לה להשתגע.
אין לי עם מי לדבר,והחלטנו להתגרש,השאלה כאן זה היא מ. אפשר לעשות. בשבילה אנחנו בכל מקרה מתגרשים אבל איך אפשר להוביל אותה למקומות הנכונים,כאשר בפועל היא קשורה לאנשים שחושבים שמבינים וגורמים לנזקים בלתי הפיכים תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדוד
עו``ס שירלי קורין16/05/2017הי דוד
למרבה הצער הצדק עמך. לטיפול בפגיעה מינית נדרשת התמחות ספציפית וניסיון! לא כל עו"ס או פסיכולוג טוב ככל שיהיה, יודע לטפל בפגיעה מינית. כיום יש את המקבילה של לוטם למגזר החרדי ' בנפשנו' של עו"ס עדנה לודמיר בבני ברק. גם בערים שונות יש עו"ס פגיעות מיניות (תפקיד שאני מילאתי) שמומחית בטיפול בתחום. בדרך כלל ניתן להגיע אליה דרך מרכזים לטיפול באלימות במשפחה. אם לא מתאים דרך מגזר ציבורי, כמובן שאפשר לפנות גם באופן פרטי, לכל מי שיש לו התמחות וניסיון בנושא. אשמח לעזור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוד
למרבה הצער הצדק עמך. לטיפול בפגיעה מינית נדרשת התמחות ספציפית וניסיון! לא כל עו"ס או פסיכולוג טוב ככל שיהיה, יודע לטפל בפגיעה מינית. כיום יש את המקבילה של לוטם למגזר החרדי ' בנפשנו' של עו"ס עדנה לודמיר בבני ברק. גם בערים שונות יש עו"ס פגיעות מיניות (תפקיד שאני מילאתי) שמומחית בטיפול בתחום. בדרך כלל ניתן להגיע אליה דרך מרכזים לטיפול באלימות במשפחה. אם לא מתאים דרך מגזר ציבורי, כמובן שאפשר לפנות גם באופן פרטי, לכל מי שיש לו התמחות וניסיון בנושא. אשמח לעזור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוד
למרבה הצער הצדק עמך. לטיפול בפגיעה מינית נדרשת התמחות ספציפית וניסיון! לא כל עו"ס או פסיכולוג טוב ככל שיהיה, יודע לטפל בפגיעה מינית. כיום יש את המקבילה של לוטם למגזר החרדי ' בנפשנו' של עו"ס עדנה לודמיר בבני ברק. גם בערים שונות יש עו"ס פגיעות מיניות (תפקיד שאני מילאתי) שמומחית בטיפול בתחום. בדרך כלל ניתן להגיע אליה דרך מרכזים לטיפול באלימות במשפחה. אם לא מתאים דרך מגזר ציבורי, כמובן שאפשר לפנות גם באופן פרטי, לכל מי שיש לו התמחות וניסיון בנושא. אשמח לעזור. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)