מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקיפה מינית בגיל צעירקרן26/05/2017
לפני מספר חודשים האקסית שלי סיפרה לי שבגיל 6 היא עברה תקיפה מינית קשה מאוד מידי השכן שלה בן ה12. כיום היא בת 25.. אני דיי אובדת עצות מאז שהיא סיפרה לי את זה. חוק ההתיישנות חל ובמילא היא לא רצתה להתלונן, להורים שלה היא לא סיפרה מעולם על ההתקפה המתמשכת לאורך שנים ואילו את הטיפול אצל הפסיכולוגית היא הפסיקה.
אני רואה כמה לאותו המקרה יש השלכות עליה כיום שנים אחר כך. כל כמה זמן היא נכנסת לפרופיל שלו כשקשה לה. יש לה הרגלי ניקיון וסטריליות קיצוניים למדיי.. היא מפחדת מכל מערכת יחסים שהיא נכנסת אליה ונותנת את נפשה לתוכה ועוד דברים רבים שככל הנראה מושפעים מאותו המקרה.
מאז שהיא הראתה לי את התמונה והשם שלו בפייסבוק אני לא מפסיקה להסתכל עליו. הכעס חודר לכל איבר בי והרצון הוא להתעמת איתו. היא ביקשה ממני שבחיים לא אכתוב לו משהו וכך יהיה אך מאז זה לא יוצא ממחשבותיי.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור לה? כואב לי שהיא לא רוצה להגיד כלום להוריה ושהיא מתמודדת עם זה בלי אף עזרה מקצועית. קשה לי לראות אותה נשברת כל כך בכל פעם.
אני אוגרת כל יום מחדש כוחות כדי לא לשלוח לו הודעה אך התמונה שלו לא מפסיקה להדהד בראשי.. ואני יודעת שזה רק המקום שלה פה להחליט מה לעשות ואני צריכה רק להיות שם ולתמוך.. אך איך עושין את זה כש הצד השני לא מצליח בעצמו לעשות כן ולעזור לעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד דורון ויינרייך26/05/2017קרן שלום
עדיין לא חלה התיישנות על הפרשה הקשה שאת מתארת וככל שחברתך מעוניינת לנקוט בצעדים משפטיים, זאת אפשרות ראלית ביותר. כמובן שיש משוכות לא פשוטות שצריך להתגבר עליהן, אולם ההתיישנות אינה אחת מהן.
כמובן שחברתך צריכה להיות מעוניינת לפעול כך.
מציע לה לקבל החלטות רק לאחר פגישת ייעוץ .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקיפה
עו``ס שירלי קורין28/05/2017שלום לך
האקסית שלך שיתפה אותך בסוד. זה אומר שאת ראויה לאמון מצידה וזה המון. מדבריך עולה שהיתה בטיפול אבל לא ברור האם הטיפול התמקד בעניין הזה. לעיתים אנשים הולכים לטיפול ועדיין לא מעזים לחשוף פגיעה שהם עברו. כרגע, תני לה מקום ותמיכה. לא פשוט להחליט ללכת לטיפול, זה דורש מעבר ליכולת כספית גם אנרגיה נפשית ומוכנות לכך. מוזמנת ליצור קשר במידה ותהיה זקוקה לכך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)