התעללות מינית בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות מינית בגיל צעיר
    איציק
    20/07/2017

שלום.
    אני לא יודע איך להתחיל את השאלה, אבל נזרום..
    היום אני בן 27, כשהייתי בן 8, בשנת 1998 חוויתי התעללות מינית בידי הילד של השכנים, שהוא היה לדעתי בן 15.
    אז לא ידעתי שאני חווה התעללות, לא ידעתי בכלל מה זו פגיעה מינית, הבנתי את זה רק כשהתבגרתי.
    הוא פגע בי לפחות 12 פעמים אני זוכר את זה בבירור עד היום, 19 שנים אחרי זה.
    ידעתי שהוא עושה לי משהו לא בסדר, במיוחד שהוא כל הזמן אמר לי שאסור שידעו.
    הפגיעה המינית שחוויתי מצידו, היא היתה באופן דיי קשה, זה היה כל פעם במקום אחר, בחדר סגור אצלו בבית, בשיחים בשכונה, במקלט, ולפעמים היה שם סרט פורנו ברקע תוך כדי שהוא מבצע את מה שעשה בי.
    אחרי האירועים הללו, הרגשתי ממש רע, הרגשתי שאני לא ילד כמו כולם, הייתי מאוד מופנם, ואפשר לומר שככל שהזמן עבר, הדחקתי את זה ושכחתי את זה.
    אבל עד היום כל פעם שאני שומע בתקשורת מקרים של התעללות מינית בילדים, מיד הכל צף לי בחזרה.
    אני יודע מי הבנאדם הזה, לדעתי היום הוא בן 34, 35, הוא נשוי עם ילד, חקרתי עליו קצת, ואני מרגיש באלי לגבות ממנו מחיר, אם זה מחיר משפטי או לא יודע מה.
    אני פשוט רוצה שהוא ירד על הברכיים ויתנצל על כל מה שעשה.
    האם יש טעם ליצור איתו קשר?
    אני יכול להרוס לו את החיים בטלפון אחד, אני מרגיש שאני צריך מישהו שישכנע אותי שלא לעשות את זה.
    בסופו של דבר הוא היה ילד בן 15, ואני מאמין שהוא בסה"כ בן אדם תמים היום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות מינית בגיל צעיר

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד דורון ויינרייך
    20/07/2017

שלום
    באפשרותך לבצע מהלכים חוקיים שונים, טרם חלה התיישנות. מוצע שתפנה לייעוץ אישי בהקדם האפשרי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו