מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הפירוש של זהביפי סטיל17/10/2017
יש לי אח שגדול ממני בשנה. כשהיינו קטנים שנינו היינו חרמנים וסקרנים והיינו "מחרמנים" אחד את השני. לא כל כך זוכרת איך זה התחיל או עד מתי זה נמשך. אני זוכרת שזה היה מגרה אותי והרבה פעמים הייתי מתגרה בו שייגע בי. לא הייתה חדירה או משהו. היה יום אחד שהייתי כל כך חרמנית שקראתי לו לחדר והייתי בלי בגדים רק עם חלוק ונשכבתי עליו אבל בזמנו לא ידעתי בכלל איך עושים סקס, וכשהוא החדיר לי אצבעות נבהלתי והפסקתי את זה. מאז הכל הפסיק ולא דיברנו על זה יותר.
זה נורמלי? כי זה לא מרגיש התעללות מינית, ניצול מיני או גילוי עריות. סתם סקרנות וחרמנות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
עו``ד דורון ויינרייך17/10/2017מהמתואר לא נראה שהיתה כאן הפרת חוק, אלא אם הוא היה בגיר ואת קטינה וגם אז כפי שהגדרת בעצמך את הרגשתך- לא נראה שיש כאן הפרה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפירוש
עו``ס שירלי קורין17/10/2017תלוי מה ההשפעות של זה עליך ועליו, איזה משמעות כל אחד ייחס לזה, מבחינה רגשית וקוגניטיבית. עבורך אולי סקרנות עבורו אולי אחרת, שאלות שצריכות בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי בגלל
ביפי סטיל17/10/2017אובחנתי השנה עם הפרעת אישיות גבולית ורציתי לדעת אם זה קשור. תמיד היו לי בעיות מאז שאני קטנה ואני מנסה לשים את האצבע מתי הבעיות התחילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)