מה הפירוש של זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הפירוש של זה
    ביפי סטיל
    17/10/2017

יש לי אח שגדול ממני בשנה. כשהיינו קטנים שנינו היינו חרמנים וסקרנים והיינו "מחרמנים" אחד את השני. לא כל כך זוכרת איך זה התחיל או עד מתי זה נמשך. אני זוכרת שזה היה מגרה אותי והרבה פעמים הייתי מתגרה בו שייגע בי. לא הייתה חדירה או משהו. היה יום אחד שהייתי כל כך חרמנית שקראתי לו לחדר והייתי בלי בגדים רק עם חלוק ונשכבתי עליו אבל בזמנו לא ידעתי בכלל איך עושים סקס, וכשהוא החדיר לי אצבעות נבהלתי והפסקתי את זה. מאז הכל הפסיק ולא דיברנו על זה יותר.
    זה נורמלי? כי זה לא מרגיש התעללות מינית, ניצול מיני או גילוי עריות. סתם סקרנות וחרמנות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הפירוש של זה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד דורון ויינרייך
    17/10/2017

מהמתואר לא נראה שהיתה כאן הפרת חוק, אלא אם הוא היה בגיר ואת קטינה וגם אז כפי שהגדרת בעצמך את הרגשתך- לא נראה שיש כאן הפרה כלשהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הפירוש

עו``ס שירלי קורין
    17/10/2017

תלוי מה ההשפעות של זה עליך ועליו, איזה משמעות כל אחד ייחס לזה, מבחינה רגשית וקוגניטיבית. עבורך אולי סקרנות עבורו אולי אחרת, שאלות שצריכות בירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי בגלל

ביפי סטיל
    17/10/2017

אובחנתי השנה עם הפרעת אישיות גבולית ורציתי לדעת אם זה קשור. תמיד היו לי בעיות מאז שאני קטנה ואני מנסה לשים את האצבע מתי הבעיות התחילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו