שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5
    אני
    20/10/2017

יש לי אח למחצה שגדול מהבת שלי ב 8 שנים. לפני שלוש שנים בערך הבת שלי הלכה לישון שם בסופש. היא אמרה לי שהוא הראה לה את הבולבול שלו וזהו. לא רצתה יותר לנסוע לשם. אמרתי לאבא שלי שהיה לו קשה להאמין, סתם כי הוא לא ראה אותם בכלל ביחד. אני כמובן מאמינה לכל מילה של הבת שלי. האח כמובן הכחיש בפני אבא שלי.
    לפני חצי שנה היא שוב ישנה שם, היא ביקשה. אחרי כמה זמן היא סיפרה לי שהוא נגע בה והיא נגעה בו לבקשתו. היא אמרה שהיא יודעת שלא נוגעים, אבל היה לה נעים. מדבריה אני מבינה שלא הייתה חדירה או משהו כזה - לא שזה משנה בכלל, אבל מציינת. היא יודעת שלא עושים את זה אבל היה לה נעים. זה לא היה ארוך ולא חזר על עצמו. היא אמרה שפעם היה משהו (אז שהוא הראה לה את הבולבול שלו), ומאז עד המקרה הזה לא היה כלום.
    היא כמובן לא רוצה שאספר לאף אחד.
    אני אוכלת את עצמי... אני לא יודעת מה לעשות. כמובן שאין סיכוי שהיא נשארת שם יותר לבד. אין סיכוי בעולם. גם כשאנחנו שם איתה ביחד, אני תמיד מוודאת שהיא לא איתו לבד או עם מישהו אחר. אני יודעת שדברים כאלו יכולים לקרות בכל מקום. הם דתיים, אז אני חושבת שהוא בכיוון של סקרנות מינית למרות גילו.
    אני תוהה מה המסר שאני מעבירה לה - כי חשוב לי שהיא תמשיך לבוא ולספר לי דברים, חשוב לי שהיא תבטח בי. היא ממש ממש לא רוצה שאספר לאף אחד.
    בקיצור, אני אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד דורון ויינרייך
    20/10/2017

שלום
    כעו"ד שמייצג הרבה נפגעות ונפגעי תקיפה מינית מחובתי לספר לך שאני מטפל במקרים רבים בהם הנפגעת מחליטה לנקוט צעדים חוקיים נגד התוקף בהיותה בגירה ובחלוף שנים רבות - לאחר שהתקיפה המינית שעברה לא מרפה ממנה.
    במקרים רבים מדווח לי על כעסים נגד ההורים שידעו ולא פעלו.
    בכל מקרה מאחל רק טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

אני
    21/10/2017

אני בטוחה שיכול להיות כעס כלפינו ההורים. זה ברור לי. אני פשוט רוצה לעשות מה שהכי טוב עבורה. יש לי אפשרות למנוע מפגשים ביניהם, ובוודאי הישארות לבד. הישארות לבד לא תהיה יותר לעולם.
    ואם אני מחליטה לעשות משהו - מה עלי לעשות?
    התייעצתי עם מישהי מהתחום, ממש בקצרה. היא אמרה לי שלעיתים יש פחד של הילדים שאותו אדם אהוב יכנס לכלא, או שיהיו השלכות שמבחינתם מרחיקות לכת כי הן מרחיקות את האדם האהוב מהם וכתוצאה מ"ההלשנה" שלהם. ואז זה יותר לפעמים תגובה הפוכה של אותן נפגעים, ובפעם הבאה לא יגידו ולא יספרו. חשוב לי מאוד שהיא תמשיך לספר לי תמיד. גם אם בדיעבד. אני לא רוצה שהתקשורת בינינו תיפגע.
    אנחנו תמיד מדברים איתה על הפרטיות שלה ועל זה שאסור לגעת בה. ואחרי שהיא סיפרה לי - זה התחיל מזה שהיא אמרה שאם זה מישהו שמכירים אז זה בסדר. אז חידדנו עוד יותר, שגם אם זה מישהו שמכירים וגם אם זה נעים וגם אם היא רוצה או רוצה בשבילו (מי שזה לא יהיה) - זה פשוט לא. תעשי מה שאת רוצה עם עצמך בחדר שלך, וזהו. והכל באווירה נעימה ונינוחה. אין כעסים ואין טונים לא נעימים. פשוט שיחה באוירה נעימה אבל שלא משתמעת לשני פנים. אבל היא ילדה, ומה שעושה לה טוב כגובר לפעמים על ההיגיון. זה כמו שאם מישהו יציע לה סוכריה ברחוב, כמה שהיא יודעת שאסור, אולי פתאום החשק לסוכריה יגבר. אנחנו מצידנו עושים כל מה שאפשר כדי להסביר לה.
    פה אני ממש לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד דורון ויינרייך
    22/10/2017

התשובה לשאלותייך אינה משפטית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשמח אם העו"ס תוכל לראות ולהתייחס לדברים שכתבתי. תודה!!!

אני
    22/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו