אח שלי אנס אותי, פוחדת מקבלת סיוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח שלי אנס אותי, פוחדת מקבלת סיוע
    חנה
    01/05/2018

כשהייתי בת 10 אח שלי התחיל לפגוע בי מינית נאנסתי על בסיס יום יומי במשך 5 שנים, התקיפה משפיעה עליי מאוד רע, ואני מאוד חוששת שחיי יעצרו אם לא אשתף. אין לי כסף לממן לעצמי טיפול פרטי ואני ממש חוששת מקבלת עזרה מגוף כולשהו בו לא אוכל להישאר אנונימית. הפחד שלי מחשיפה הוא בעיקר פחד מאח שלי -התוקף. הייתי רוצה לדעת האם ישנה אפשרות לקבלת סיוע ללא רישומים הודות התוקף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול

עו``ס שירלי קורין
    01/05/2018

יש אפשרות לקבל סיוע חינם באחד המרכזים לנפגעי תקיפה מינית בארץ. כיום בהרבה עיריות יש בתוך מרכזים לשלום המשפחה גם טיפול ספציפי לנפגעות. אין אפשרות לקבל טיפול ללא רישום כלשהו מסיבות טכניות. הטיפול במרכז חסוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח...

עו``ס שירלי קורין
    15/05/2018

אין אפשרות לקבל טיפול במקום ציבורי ולשמור על אנונימיות. הפרטים נשמרים בצורה חסויה. אין בן משפחה שאמור לדעת שאת מקבלת טיפול בהיותך מעל גיל 18

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו