שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5
    אני
    17/07/2018

יש לי אח למחצה שגדול מהבת שלי ב 8 שנים. לפני שלוש שנים בערך הבת שלי הלכה לישון שם בסופש. היא אמרה לי שהוא הראה לה את הבולבול שלו וזהו. לא רצתה יותר לנסוע לשם. אמרתי לאבא שלי שהיה לו קשה להאמין, סתם כי הוא לא ראה אותם בכלל ביחד. אני כמובן מאמינה לכל מילה של הבת שלי. האח כמובן הכחיש בפני אבא שלי.
    לפני חצי שנה היא שוב ישנה שם, היא ביקשה. אחרי כמה זמן היא סיפרה לי שהוא נגע בה והיא נגעה בו לבקשתו. היא אמרה שהיא יודעת שלא נוגעים, אבל היה לה נעים. מדבריה אני מבינה שלא הייתה חדירה או משהו כזה - לא שזה משנה בכלל, אבל מציינת. היא יודעת שלא עושים את זה אבל היה לה נעים. זה לא היה ארוך ולא חזר על עצמו. היא אמרה שפעם היה משהו (אז שהוא הראה לה את הבולבול שלו), ומאז עד המקרה הזה לא היה כלום.
    היא כמובן לא רוצה שאספר לאף אחד.
    אני אוכלת את עצמי... אני לא יודעת מה לעשות. כמובן שאין סיכוי שהיא נשארת שם יותר לבד. אין סיכוי בעולם. גם כשאנחנו שם איתה ביחד, אני תמיד מוודאת שהיא לא איתו לבד או עם מישהו אחר. אני יודעת שדברים כאלו יכולים לקרות בכל מקום. הם דתיים, אז אני חושבת שהוא בכיוון של סקרנות מינית למרות גילו.
    אני תוהה מה המסר שאני מעבירה לה - כי חשוב לי שהיא תמשיך לבוא ולספר לי דברים, חשוב לי שהיא תבטח בי. היא ממש ממש לא רוצה שאספר לאף אחד.
    בקיצור, אני אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לבת שלי, בת 8.5

הוספת תגובה

• בנוגע לבת

עו``ס שירלי קורין
    17/07/2018

את צודקת בכך שאת רוצה שבתך תמשיך ותתן בך אמון. עצם זה שמשתפת - ביוזמת מי אגב? זה המון! האם את שמה לב להתנהגות חריגה כלשהי או למשהו שלא היה קיים בעבר בנוגע אליה? הייתי מציעה לדבר איתה על הנושא כמובן בצורה מותאמת לגילה ולהעביר לה מסר שנוגע לגבולות הגוף. לכך שאסור לתת למישהו לגעת בה, גם אם זה נעים, אלא רק בגיל הרבה יותר מאוחר וכו' במידה והדברים חוזרים על עצמם או שיש סימנים כלשהם לשינוי בהתנהגותה, שפת הגוף שלה וכו, יש לשקול פניה לטיפול. אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו