מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם הטרדה במשפחהחיה08/09/2018
שלום.
לא יודעת מה לעשות.....
הבן שלי התלונן שבן הדוד שלו נגע בו באופן לא הולם כשישן אצלו. הם היו בני 14 בערך. היום הוא בן כמעט 16.
אני רוצה לציין שהבן שלי הוא על הספקטרום האוטיסטי בתפקוד גבוה מאוד. יחד עם זאת היו המון מקרים בעבר שפירש סיטואציות בצורה שונה לגמרי ממה שהיו באמת וגם היו תקופות שסיפר המון סיפורים שלא היו. (דוגמא, טען שיש ילד שעוקב אחריו ברחבי הישוב ומאיים עם סכין. היינו במשטרה, בדקנו מצלמות הבטחה.. כלום. בסופו של דבר אמרתי לו שתפסו את הילד ומאז לא שמעתי יותר כלום בנושא....). וזו רק דוגמא אחת מיני רבים. בכל אופן בן הדוד הכחיש הכל ואף אחד במשפחה לא האמין. אחותי, ההורים שלי וכו. טיטאו את הסיפור מתחת לשטיח כאילו שכלום לא היה.
הילדים כעיקרון לא נפגשים יותר ואם יש אירוע משפחתי הבן שלי בדרך כלל לא מגיע. לאחרונה לאימא שלי היה יום הולדת כל המשפחה הוזמנה והיא ביקשה שהבן שלי יגיע כי זה "לא נעים"... אני אמרתי שאם ירצה יגיע ואם לא - לא יגיע ולא מעניין אותי האי נעימות שלה. בסופו של דבר הבן שלי הגיע כי גם הוא "הרגיש לא נעים מסבתא" למרות שאמרתי לו 100 פעם שלא חייב. אבל ראו שלא נוח לו עם הסיטואציה, בעלי היה עצבני לגמרי ואחכ גם "הוכיח" אותו על כך שיעשה מה שטוב בשבילו ולא מה שטוב לאחרים.
אני מרגישה במבוי סתום. אי אפשר להתלונן כי זה מילה כנגד מילה ומעניין למי יאמינו. לילד המוצלח או לזה שלא מבין סיטואציות.... וגם עבר לא מעט זמן. המשפחה מחקה את העניין מסדר היום ואפילו לא מבינה למה הבן שלי מתחמק מאירועים משפחתיים. לא יודעת מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים
עו``ס שירלי קורין09/09/2018האם חלו שינויים כלשהם בהתנהגות בנך מאז? בדר"כ כשקורה משהו יש לכך השלכות שמתבטאות התנהגותית.
במידה וכן כדאי שיטופל בהקדם. זה יותר חשוב מאשר השאלה מה לעשות או לא מול המטריד. לגבי זה, מורכב. מצריך בחינה מעמיקה יותר ממה שניתן בפורום. ממליצה שתצרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)