מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בקשריםדנה31/05/2008
אני בת 23 וחצי.בצעירותי חוויתי התעללות מינית חד פעמית,דבר ששמרתי אותו לאורך שנים.אפשר להגיד שעם השנים הדימוי העצמי שלי ירד והערך העצמי גם כן.הרגשתי לא שייכת ודחויה.סוג של "פגומה".יצאתי עם גברים בגיל התיכון אך הייתה לי חרדה בסיסית מהדבר הזה שנקרא מין.זה הפחיד אותי.יצאתי עם החורים אך מאז ועד היום לא היה לי קשר רציני.אף פעם לא הרגשתי משהו באמת יכול להתאהב בי ושאני ימצא את האחד וזה באמת קרה.לפני שנתיים הרגשתי שאני חייבת לנסות לשבור את החרדה הזו ממין ושכבתי עם בחור שיצאתי איתו (שסמכתי עליו) אבל ממש לא נמשכתי אליו.זה היה מוזר כיף ולא כיף.הוא היה הראשון והאחרון.שכבנו פעם אחת ומאז לא קיימתי יחסים.אני מצד אחד מאוד רוצה ודי חרמנית אבל מצד שני אני מפחדת נורא.ולעיתים כל הדכאון הזה מוריד לי את החשק.
אני מרגישה נורא תקועה בעיקר בתחום הזה ובחיים בככל.זה גם אחד הדברים העיקריים שמציקים לי.
מה לעשות?
אני בדכאון מזה ואני גם נמצאת כרגע בטיפול פסיכולוגי ומדי פעם גם תרופתי .אבל אני נורא מתביישת לדבר על כך עם המטפלת.על זה שבגיל שלי קיימתי רק פעם אחת יחסי מין עם גבר ולא היה לי לעולם חבר.לא רק לה גם לעצמי ולאנשים בכלל.אני רוצה לצאת מזה אבל מצד שני זה נוח לא להתמודד עם הבעיה ולהמישך ככה אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי.
ואני ממש לא יודעת מה לעשות איך להמשיך הלאה כי אני חייבת אני כבר עוד מעט בת 24 וזה מבאס כל המצב הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה - אל תתביישי לספר למטפלת שלך
שני02/06/2008הרי בשביל זה היא שם ואחרי הכל את משלמת לה לא מעט כסף....
אז תתחילי לחשוב על ההחלמה שלך ואל תתביישי ממנה. ספרי לה הכל. היא אמורה לתת לך כלים על מנת להתמודד עם המצב הלא קל בכלל שעברת.
בבקשה - ספרי לה הכל - אחרת אין כל טעם לטיפול הזה שאת עוברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית סדגר בחופשה
רונית סדגר08/06/2008שלום רב,
רונית סדגר בחופשה עד ה- 11.6.08.
היא תקרא את הודעתך כשתחזור מחופשה, ותשתדל להשיב בהקדם.
בברכה,
מזכירות המרכז הרב תחומי
לטיפול בנפגעות תקיפה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - רונית סדגר
רונית סדגר11/06/2008שלום לך,
נראה שהפגיעה שעברת, השאירה בך את עקבותיה שנים רבות.
אין ספק שאין לך מה להתבייש בקיום יחסים רק עם בחור אחד - ובודאי כאשר מדובר בתוצאה של פגיעה מינית.
חשוב לספר למטפלת שלך ולעשות איתה עיבוד של הפגיעה, כך שבעתיד מין לא יהיה תחום שיש להימנע ממנו, אלא חלק מהקשר.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מירית14/06/2008שלום לך,
אם את מתקשה לשתף את המטפלת שלך בדרך רגילה (בעל פה) אולי תנסי דרך אחרת. אפשר לכתוב מכתב, ואם יום אחד תחליטי לשתף אותה, תוכלי לתת לה לקרוא.
מטפלת מקצועית תוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)