האם זה נחשה הטרדה אן התעללות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נחשה הטרדה אן התעללות מינית
    אנונימי
    26/10/2018

אני מעדיפה להישאר אנונימית כי אני מרגישה שהשאלה שלי מאוד אישית ומאוד מביכה.
    אני חיה עם בן זוגי 6 שנים ועל אף מערכת היחסים הלא טובה אני נשארת מתונה כי יש לנו ילד משותף.
    אני נשארת במערכת היחסים , שכללה אלימות גם פיזית אבל במיוחד מילולית, בגלל הילד שאוהב אותנו מאוד.
    בעקבות היחס של בן זוגי כלפי והפרעת חרדה שהתפתחה אצלי, אין לי חשק מיני כלפיו כלל, כמו כן הנני יודעת שבגד בי ומאשים אותי בכך, כי טוען "שאני דחפתי אותו לשם".
    למרות הכול, מנסה לשמור יחסי חברות, או לפחות שקט אבל לא מוכנה לקיים עימו יחסי מין.
    לאחרונה קרה משהו שגרם לי..... לחרדה שלי להידרדר.
    יום אחד התעוררתי מרעש מוזר בחדר והבנתי שבן זוגי מאונן לי על הרגליים בזמן שינה,פעם אחרת זה היה גם על הגוף.
    אני לוקחת כדורים לחרדה כמו כן, כדורים שעוזרים להירדם ומצליחה לקבל כמה שעות שינה עמוקות בלבד.
    עשיתי את עצמי שאני ישנה והלב שלי פעם כמו סוס דוהר, מאז הוא חוזר על זה כמעט כל יום בהנחה שאני ישנה, ועושה את זה שוב ושוב כל בוקר, ואז ממשיך להתייחס אלי נורא, כאילו אני לא קיימת ולזלזל בי או לא להתייחס בכלל במהלך היום.
    פיתחתי טראומה ואל אף הכדורים אני מתעוררת כמו שעון שוויצרי בדיוק לפני שהוא בא ומנסה לעשות עצמי ישנה.
    זה מציק לי זה כואב לי!זה משפיל אותי ומגעיל!
    לאחרונה התחלתי פשוט לצאת מהחדר למרות שאני עייפה ומאוד קשה לי להירדם לאחר מכן.
    זה מזעזע לדעתי ואני לא יודעת מה לעשות.
    האם זה נחשב הטרדה מינית או כל דבר?
    או זכותו כבן זוגי למעשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם...

עו``ס שירלי קורין
    26/10/2018

כל ! מעשה צריך להעשות בהסכמה. אני לא עו"ד אז איני מתייחסת להיבט המשפטי. זה נשמע משהו שאת חייבת לפתוח איתו ולדבר איתו עליו. מעבר לזה, את בהחלט זקוקה לטיפול ותמיכה שיקלו עליך להתמודד. מוזמנת ליצור קשר טלפוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו