מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביריונית מגעילה נימאס לי כבר! אניאבי11/06/2008
רוצה למות כבר!
אני בכיתה ט(בן 15) וכבר כימעט שנה שזה קורא לי אני פשוט חייב לספר את זה! אני מקווה שיהיה לכם פיתרון כל שהוא!! אני לא יכול אם זה!! יש לי בערך חברים בכיתה אבל אני לא רוצה לספר את זה לאף אחד רק בצורה אנונימית ככה,זה התחיל ליפני כמה חודשים ילדה מהשיכבה שלי מתחילה להציק לי כל הזמן וכל הזמן נוגעת בי היא ידועה בתור עברינית ושמעתי שיש לה תיק פלילי! והייתה חדשה בביהס זה התחיל בכך שהיא עוברת לידי (בכוונה!)היא נותנת לי כפה בתחת וליפעמים נוגעת לי בזין! ובצורה כואבת בזמן שהיא עוברת לידי, והרבה פעמים היא התחילה להצמיד אותי לקיר ולנסות לנשק אותי כבר ניסיתי להיתעמת איתה כי דיבורים לא עזרו איתה בזמן שהיא התחילה לגעת בי ניסיתי לתפוס לה את הידיים ולהישתמש בכוח אבל היא העיפה לי את הידיים ונתנה לי אגרוף לפנים!! היא העיפה אותי לריצפה(עד עכשיו יש לי סימן מיזה!)ואחרי שפניתי למנהלת הקופה הזאת! הילדה המסריחה הזאת אמרה שהתחלתי איתה וניסיתי לגעת בה והיא האמינה לה! וכימעט השעתה אותי!,ומה עוד יום אחרי זה היא "מיצתערת" על האגרוף ואומרת שהיא "אוהבת" אותי ומנשקת אותי וכשניסית ללכת מימנה היא תפסה אותי במקום בחוץ (ההפסקה ניגמרה)
והתחילה ממש לגעת בי ולנשק אותי והצמידה אותי בכוח לקיר!!!(היא קצת יותר גבוה מימני אבל מאד חזקה!)
היא התחילה לנשק אותי ולגעת בי למטה ובגוף! בשלב זה נתתי לה מכות בגב והיא לא הירפתה ונתנה לי מכות לצלעות! הפסקתי מרוב כאב! אחרי כמה זמן היא מפסיקה לגעת בי וסתם מצמידה אותי לקיר ופיתאום היא מוציאה מהכיס אולר!! ושמה לי אותו חזק על הצוור!! ניבהלתי לגמרא כימעט צרחתי אבל לא יכולתי כי פחדתי שהיא תעשה לי משהו!! והכלבה המחורבנת הזאת אומרת לי!! "תלקק לי" ואני שואל אותה מה היא רוצה!! ואומרת לי שהיא רוצה שאני ארד לה! והתחילה להוריד את המיכנס והתחתונים! ואומרת לי להיתקופף ווכשהיא אמרה לי ללקק לה היא הצמידה עוד יותר את האולר וכימעט חתכה לי את הצוור!! בשלב זה ניבהלתי עוד יותר רציתי ליבכות לא הבנתי איך זה הגיע לזה! מרוב פחד ירדתי לה זה היה ממש מגעיל היא התחילה לתת לי "הנחיות"! לזה!! בחיים שלי לא הרגשתי כזה מושפל!!! המשכתי ללקק לה וללקק בזמן שהיא מוציאה קולות כמו כלבה מחורבנת!!
וכבר מתחילים לצאת נוזלים דוחים משם!! וניהיה לי מגעיל בצורה מבחילה בפה ואני כימעט מקיא!!
עד שבסוף היא גמרה!! היא מתחילה לשים את התחתונים ואת המיכנסיים ואומרת לי "ניפגש בפעם הבאה" אם חיוך מסופק ודוחה כזה!!! רצתי לשירותים והתחלתי ליבכות בשקט במשך שעה!!! וידאתי שהיא לא שם והברזתי הביתה(זה היה ביום חמישי שעבר)כמה ימים לא הלכתי לבית ספר והחג ממש עזר אני מפחד ליפגוש אותה אני במילה שוקל לעבור למקצועי כך שלא אצתרך ליראות אותה עוד הרבה אבל עדיין היא גרה בערך בסביבה שלי וליפעמים ניתקלתי בה אני מפחד להיתקל בה בפעם הבאה!!!!! אני מפחד רק לחשוב על זה!!!.תודה לכל מי שמנסה לעזור!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ...
מירית11/06/2008שלום לך, קראתי את מה שכתבת, ואני מבינה שפנית לפורום כי אתה מבקש עזרה. אני בטוחה שהיה לך קשה לסבול הטרדות של אותה ילדה במשך שנה, והשיא היה בשבוע שעבר... זה שמנהלת לא האמינה לך, זה עוד יותר מגביר את התסכול. לי נראה נכון לשתף במה שקרה את ההורים, ואם אתה לא סומך על ההורים, לשתף מישהו מקצועי שאתה סומך עליו. האם יש לכם בבית הספר יועצת? אולי אפשר לפנות אליה. כמו כן, כדאי לדעתי לשקול תלונה במשטרה, על מנת להרחיק את הילדה ממך ומנערים אחרים, שגם בהם היא יכולה להתעלל... בנוסף, אתה יכול להתקשר (בצורה אנונימית) לקו סיוע לנערים נפגעי תקיפה מינית. טלפון 1203. תחזיק מעמד! אני מאמינה לך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי הזוי ומופרך. לא מאמינה לך
שני13/06/2008אני לא מאמינה שזה נכתב על ידי נער בן 15.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 15 ואני מדבר אמת!
אבי13/06/2008אין לי סיבה סתם לבוא לפורום ולשקר אני לא כזה משועמם,ולמירית תודה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליועצת
פרופ' רחל לב-ויזל13/06/2008שלום לך,
עליך לפנות באופן מידי ליועצת בית הספר!!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע אם יאמינו לי ביכלל וגם
אבי13/06/2008אז אני לא רוצה שאף אחד ידע על זה,אני מעדיף לנסות להיתחמק מימנה ואולי תעזוב אותי לנפשי ואני אנסה להמשיך הלאה אני רוצה להמשיך בחיים שלי כאילו זה לא קרה...תודה לכל מי שמנסה לעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה -מירית
מירית14/06/2008שלום לך,
אני מסכימה עם פרופ' רחל לב.
אני מבינה מדוע אתה לא רוצה לספר על כך לאף אחד, מצד אחד אתה מפחד שלא יאמינו לך מצד שני אתה רוצה לשכוח את מה שקרה ולהמשיך בחייך. זה טבעי ביותר, קורבנות פגיעה מינית רבים (נשים וגברים) מתמודדים עם אותה דילמה.
התחמקות מאותה נערה לא תפתור לך בהכרח את הבעיה, מאחר וחיים בפחד הם לא חיים שמגיעים לך. בנוסף, אם לא תספר את מה שקרה למישהו מקצועי, כמו יועצת בית הספר, שיכולה לעזור לך בדיסקרטיות מאקסימלית, אתה עלול למצוא את עצמך מתקשה להתמודד לבד עם השלכות הפגיעה.
מקווה שתקבל החלטה נבונה.
מאחלת לך כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - רונית סדגר
רונית סדגר15/06/2008שלום רב,
אין ספק שאתה עובר פגיעה ממש קשה, בנוסף הפגיעה מחמירה לאורך זמן.
ברור שצריך לעצור את זה, ושהמנהלת לא עזרה לך. מאוד חשוב שתשתף את ההורים במה שקרה וביחד תגשו למשטרה להגיש תלונה.
לא מגיע לך להמשיך להיפגע, וחשוב שתגן על עצמך בדרך הנכונה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)