פגיעה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה מינית
    מ
    18/06/2008

שלום.
    אני בת 32 וכשהייתי בת 13 עברתי התעללות קשה,שאיני מצליחה להתגבר עליה עד היום.
    לא מציתי את חיי ויש בי תחושות קשות של החמצה,החיים קשים וסבוכים,אני לא בוטחת באנשים ואני יודעת שחלקים רבים מתים בנשמתי,אני עובדת ומתפקדת,אך איני מאושרת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה מינית

הוספת תגובה

• מירית

מירית
    21/06/2008

מה שאת עוברת נשמע כמו השלכות של טראומה קשה שעברת בנעורים בעקבות התעללות.
    כדאי לך לפנות לטיפול מקצועי, על מנת שתוכלי להבין כיצד מה שעברת השפיע על חייך,
    מקווה בשבילך, שבעזרת טיפול מתאים תוכלי להגיע למצב שבו החיים שלך והאושר שלך לא מושפעים יותר מטראומה שעברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 32

פרופ' רחל לב-ויזל
    22/06/2008

שלום לך
    היות והתעללות יש לה השלכות שליליות בתחום הנפשי והחברתי לטווח ארוך כפי שאת מתארת, אני ממליצה לך לפנות לשיחות עם מטפלת מומחית בתחום. עיבוד החוויה חשוב מאין כמותו להפחתת הסימפטומים על אף שחוויה לא נמחקת. על פי הסטטיסטיקה של תוחלת חיים לפניך עוד למעלה ממחצית הזמן--לא חבל להחמיץ גם את זה?
    בהצלחה
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרונית סדגר

רונית סדגר
    22/06/2008

שלום רב,

אכן התפקוד אינו תמיד משקף את מה שאנחנו מרגישים. יחד עם זה התפקוד מראה על כוחות שיש בך... אני הייתי ממליצה על תהליך טיפולי, שיאפשר לך לבנות חיים טובים ומספקים גם בהיבט הרגשי.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו