קשה להודות בזה. או להבין את זה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה להודות בזה. או להבין את זה.
    אנונימי
    20/06/2008

כול כך קשה לי להודות בזה , אני בכלל לא בטוחה שזה באמת הטרדה . אני לא יודעת מה זה .
    היתי בת 16 והיה לי חבר שגדול ממני בשלוש שנים , הינו 7 חודשיים ביחד כשזה קרה.
    במשך כל הקשר שלנו עד אז הוא ביקש ממני והסביר לי כמה שזה חשוב לו אבל אמר תמיד שלמרות הכל הוא יחכה לי כי אני קטנה עוד ושזה בסדר ושהוא אוהב אותי.
    בערך בסביבות 7 החודשים שלנו ביחד הוא הכניס את הזין שלו לתוכי , ואמר שזה לא נחשב לשכב שזה רק ניסיון כדי שלא יכאב לי . ולא רציתי ובכל זאת הסכמתי , גם כי האמנתי לו שזה לא נחשב לשכב וגם כי לא ידעתי איך להגיד לו וגם כי כול כך היתי מאוהבת בו והיתי עיוורת והיתי מוכנה לעשות הכל בשבילו .
    היו הרבה פעמים כאלה שלא רציתי , ואחרכ כבר הפסקתי לא לרצות , זה היה כבר מאוחר מדי וגם כבר רגיל מדי .
    בערך חודש וחצי אחר כך הוא ביקש שוב , עשינו יום כייף והוא אמר שבגלל שזה יום מושלם כדאי גם לסיים אותו ככה , כי תמיד אמרתי שאני רוצה שזה יהיה ביום כייפי ומיוחד . והסכמתי.
    ניפרדנו כחצי שנה אחרכך ועברה בערך שנה מאז . ובמשך כל הזמן הזה לא הרגשתי מוטרדת או חרטה או משהו בסגנון .
    לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא מבין מה הוא עשה ושהוא מצטער על זה ושם אני יתלונן עליו הוא יודה בהכל ושהוא כול כך מצטער ושהוא מבין למה הפסקתי לאהוב אותו ושזה בטוח בגלל זה.
    אני לא מסוגלת להאמין שעברתי הטרדה , בטח שלא ממנו , אבל יש בי גם משהו שאומר שאולי כן , ושאולי הייתי עיוורת ומסונוורת מאהבה שלי אליו .

זוהי הטרדה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זאת לא הטרדה זה סתם ריגשי אשמה

כ
    21/06/2008

מיותרים עשיתם סקס זה לא נורא אין מה לנפח את זה אהבה או לא.לא כל מי ששוכב איתכם זה הטרדה ואונס ויש גם גברים שקונים את הגישה הטיפשית הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירית
    21/06/2008

שלום לך,
    נשמע שהנושא מציק לך מאוד, וזה לא חשוב כיצד זה מוגדר "הטרדה", "אונס" או "פגיעה מינית". (אלא אם כן תחליטי לתבוע את הבחור בבית המשפט...)
    לפי הסיפור שלך אני מבינה שלא היית בבאמת מודעת למה שמתרחש ולא היית מוכנה לכך.
    אם הנושא מטריד אותך כדאי לך לפנות לטיפול, מטפלת מקצועית תוכל לעזור לך להבין את מה שהתרחש בינכם ולעזור לך לקבל החלטות בעתיד, שלא תהינה מושפעות מלחץ של בן זוג עליך, אלא תתקבלנה מתוך מודעות, רצון ובחירה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה או יחסים בהסכמה

פרופ' רחל לב-ויזל
    22/06/2008

שלום לך,
    יש הבדל בין הטרדה ליחסים בהסכמה. במקרה של קטין או קטינה גם יחסים בהסכמה אסורים על פי חוק-אבל תהיה התחשבות באם היחסים התקיימו מתוך הסכמה וודאי מתוך חיבה ואהבה.
    חברך היה מעונין ביחסי מין ואת מתוך אהבה ורצון לרצות אותו הסכמת. מכאן שלא היתה הטרדה. כאשר מקיימת הטרדה מינית הקורבן מרגישה או מרגיש בדרך כלל מותקף, חסר אונים, פגוע ולעיתים נלווית תחושת השפלה.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/06/2008

שלום רב,

כאשר אנו מדברים על הטרדה, מדובר בחציית גבול שלא מתוך הסכמתך, או מתוך ניצול כח של המטריד. נראה לי שהסברת שאינך מעוניינת במין בשלב ההוא, ושהיה ניסיון להונות אותך בכך שאמר "שזה לא נחשב לשכב". אני שומעת ממך שגם בהמשך, לא רצית, עד שהתייאשרת.
    גם אם היית מאוהבת, נראה לי שקיים כאן ניצול, נגד רצונך.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו