בבקשה זקוקה ליעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה זקוקה ליעוץ
    אורנה בדוי
    14/07/2022

אני רוצה לשתף אותכם במשהו שקרה לי לפני 32 שנה קשה לי מאוד לספר את זה היום אני בת 72 בא לי נפטר לפני שנתיים מה שקרה לפניי 32 שנה מקרר בשעות הבוקר המוקדמות התלבשתי בחדר שינה ואז נכנס הבן הבכור שלי עירום לגמרי הוא דחף אותי למיטה אני זוכרת שהייתי עם תחתון בחזה חשוף הוא חסם לי את הפה ניסיתי לצעוק וממש תוך כמה שניות הוא גמר על התחתון שלי לא הייתה חדירה ואז אני זוכרת שהוא חיבק אותי כשאני בוכה הוא גם התחיל לבכות וביקש סליחה אני לא יודעת למה זה קרה אבל אחרי שנה הוא התחתן אני פשוט התרחק ממני הוא לא היה מתקשר ולפעמים היה בא בחגים אחרי מות בא לי הוא היה מתקשר המון לשאול לשלומי הוא היה בא המון פעמים לעזור לי בקניות ואז לפני חודש הוא התקשר ואמר שהוא רוצה לדבר איתי כשנפגשנו ישבנו בבית קפה ואז הוא אמר שהוא מצטער כל כך על כל מה שקרה ושקשה לו מאוד אני כמובן סלחתי לו ואמרתי שאני שכחתי מזה אחר כך חזרנו לבית שתינו קפה וכשהוא עמד ללכת הוא חיבק אותי חזק ואמר לי שהוא אוהב אותי התחיל לנשק אותי בלחיים ולשלוח ידיים מתחת לחולצה שלי הדפתי אותו אחורה הוא ביקש סליחה אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני בודדה ולבד ומצד שני אני לא רוצה לאבד שוב פעם מדבר שלי שאני כל כך אוהבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה זקוקה ליעוץ

הוספת תגובה

• אם זו לא הטרלה, אז כדאי

ליאור גל כהן
    17/07/2022

להתייעץ פרטנית עם אשת מקצוע.
    מורכבות כזו "כבדה" מדי בשביך יעוץ כללי בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו