מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש עצה בקשר לאונסברק18/10/2022
שלום, קוראים לי ברק ואני בן 15. שהייתי בין הגילאים 5 עד 9 כזה נאנסתי מספר פעמים על ידי אותו בן אדם. באותו זמן כמובן לא ראיתי שום בעיה עם מה שהיה קורה אבל שגדלתי וכזה הבנתי מה קרה שם... הבן אדם הזה הוא בן אדם שהוא חבר קרוב מאוד של המשפחה, ואני עדיין צריך לראות אותו כל כמה זמן. הוא לא עושה שום דבר יותר, ואני חושב שהוא הניח ששכחתי הכל, אבל אני עדיין מאוד מפחד ממנו. ההורים שלי כמובן לא יודעים ואני לא רוצה להגיד להם. אני מפחד מידי מאיך שהם יגיבו וגם מפחד שהם לא יאמינו לי כי הם חושבים שזה בן אדם ממש טוב והם מאוד אוהבים אותו. גם מביך לי אני לא רוצה שיחשבו עליי כל מיני דברים וכאלה. אני לא רוצה לראות אותו יותר אבל, ואני לא יודע מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו סיוע לבנים נפגעי אלימות מינית 1203. כדאי ליצור קשר איתם
ליאור גל כהן19/10/2022עם חיזוקים בהתמודדות. כדי שלא תהייה שם לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפנות לקו סיוע ואפשר לפנות לטיפול
עו``ס שירלי קורין23/01/2023צר לי לשמוע. כמו שהוצע לך כאן אפשר לפנות לקו סיוע ואפשר לפנות לטיפול. מומלץ להתקשר למוקד מידע וסיוע של משרד הרווחה על מנת שיכוונו אותך למקום המתאים. מס' הטלפון הוא 118
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)