בת 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 32
    מ
    23/06/2008

אני רוצה להודות לכל מי שהגיב וייעץ.אחשוף מעט את עצמי:אני אכן בת 32 ובהיותי בת 13 עברתי התעללות מינית קשה ע:י אבי,הסיפור נחשף וחיי עברו תהפוכות הרות גורל,נדדתי במשפחות אומנה ובפנמיה ,חייתי בחברה דתית שלא הכילה את העניין,איבדתי את התמימות ורציתי רק לשרוד. הייתי אצל פסיכולוגים שונים,אך תמיד נאמר לי שאניח לעבר ואתמקד בעכשיו,שנים של ניכור חברתי השפלות,אובדן האמת:האם היה או לא?התחלתי לחיות בצל,התבגרתי פיזית אך אני חשה כילדה בת 13 שרוצה להחזיר את השנים האבודות.שנים רבות למדתי באונ",עבדתי ואני עוסקת בחינוך,אך אין אושר בחיי,אומרים שעיניי כבויות,ואני יודעת שנשמתי היא זו שכבויה,וסוד אפל ועצב אופפים אותי, איני מסוגלת לספר לאנשים את שעברתי,נדמה שזה קשה להם ולי כאחד.לעיתים אני מדמיינת שאילו רק יכלתי לחזור בזמן אחורה,לא הייתי מספרת שאני קורבן מין,רק סבל הסב לי גילוי הסוד,איבדתי את אבי,אימי,ביתי והגרוע מכל את עצמי.שנים אבודות,שנים של התבגרות קשה ללא משפחה וחברים ,אילו רק יכלתי לסלוח לחיי,לדעת להשלים עימם ולהניחם בצד,הייתי חשה הקלה."איש איש נועד לחיות את חייו ואת סיפורו הוא.איש איש וגורלו"שמעתי באחת ההרצאות ,רק שאני יודעת שיש גורלות קשים מדי,והלוואי ואדע פעם מנוח,
    אני שוב מודה לכל מי שהשיב,והלוואי ולא נדע מקרים נוספים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 32

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    26/06/2008

שלום רב,
    פעמים רבות, אחרי חשיפת הפגיעה המינית קורה תהליך קשה, שבו נלקחת מהנפגעת כל מערכת התמיכה והביטחון שהיתה לפני הגילוי. המטרה ודאי הייתה הגנה עליך, אך נשמע שנשארת פגועה ולא מוגנת.
    דוקא בגלל תאור התחושות שלך בהווה, נראה לי שחשוב לגשת לטיפול ולעבד את הטראומה שעברת ולא להמשיך לתת לטראומה להכתיב את חייך. מגיע לך משהו טוב יתר.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו