פגיעה ממינית בגיל ארבע רגש אשמה עצום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה ממינית בגיל ארבע רגש אשמה עצום
    אלה
    26/11/2022

בגיל ארבע נפגעתי מינית והיום אני בת 56 כל חיי התהפכו בגלל הפגיעה הזו הכאב והפחד והסוד שיבשו את חיי אני הפכתי נכה רגשית בלי יכולת למוש הנאה ושמחה הפכתי אשה עצובה כאובה מסתירת סוד וכואבת האם האשמה תחלוף? בגיל ארבע החלטתי לשמור סוד לא לספר לאף אחד כמה אני טיפשה שנכנסתי לשם לשכן שפגע בי האם אוכל לחיות נורמלי שוב? שמירת הסוד שיבשה את חיי הייתי בת ארבע והשכן שאל מי רוצה לראות סרט ואני הצבעתי מאז החלטתי שאני לא בסדר אני מסתובבת בעולם כאובה מפוחדת מנוצלת האם הרשמה תעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

ליאור גל כהן
    27/11/2022

אכן לפגיעה מינית יכולות להיות השלכות ארוכות טווח, ושמירת הסוד לא עוזרת. יחד עם זאת, אנו לא תמיד נשארים קטנים. התמודדות כבגירים, הינה קשה, אבל אפשרית. מניסחון. הפגיעה לא "תעבור" ולא תיעלם, אבל יכולה לקבל מיסגור אחר, מפני שאת כבר לא בת 4. מרכז סיוע, טל' 1202 יכול לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם האשמה תחלוף?

עו``ס שירלי קורין
    23/01/2023

ללא טיפול כנראה בוודאות שלא. אף פעם לא מאוחר לשנות. ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי. מוזמנת ליצור קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו