מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה ממינית בגיל ארבע רגש אשמה עצוםאלה26/11/2022
בגיל ארבע נפגעתי מינית והיום אני בת 56 כל חיי התהפכו בגלל הפגיעה הזו הכאב והפחד והסוד שיבשו את חיי אני הפכתי נכה רגשית בלי יכולת למוש הנאה ושמחה הפכתי אשה עצובה כאובה מסתירת סוד וכואבת האם האשמה תחלוף? בגיל ארבע החלטתי לשמור סוד לא לספר לאף אחד כמה אני טיפשה שנכנסתי לשם לשכן שפגע בי האם אוכל לחיות נורמלי שוב? שמירת הסוד שיבשה את חיי הייתי בת ארבע והשכן שאל מי רוצה לראות סרט ואני הצבעתי מאז החלטתי שאני לא בסדר אני מסתובבת בעולם כאובה מפוחדת מנוצלת האם הרשמה תעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
ליאור גל כהן27/11/2022אכן לפגיעה מינית יכולות להיות השלכות ארוכות טווח, ושמירת הסוד לא עוזרת. יחד עם זאת, אנו לא תמיד נשארים קטנים. התמודדות כבגירים, הינה קשה, אבל אפשרית. מניסחון. הפגיעה לא "תעבור" ולא תיעלם, אבל יכולה לקבל מיסגור אחר, מפני שאת כבר לא בת 4. מרכז סיוע, טל' 1202 יכול לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האשמה תחלוף?
עו``ס שירלי קורין23/01/2023ללא טיפול כנראה בוודאות שלא. אף פעם לא מאוחר לשנות. ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי. מוזמנת ליצור קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)