מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגדירים את זה?!------25/06/2008
לא דיברתי על זה עם אף אחד וזה רודף אותי בלי סוף, אז החלטתי לשאול מומחים בעניין..
אז ככה, היה לי חבר בן גילי (16) במשך שנה שבמהלכה שכבנו מהסכמה מלאה, ונפרדנו לפני שלושה חודשים.
אחת הסיבות לפרידה שלנו הייתה רגשות לא ברורים שלי כלפי בן אחר. ערב אחד נפגשנו כל החבר'ה ואני החלטתי לספר לאותו בן שאחת הסיבות לפרידה שלי מאותו חבר היא הרגשות אליו ולפני שדיברתי עם אותו בן, דיברתי עם חבר שלי לשעבר ואמרתי לו שאני מכוונת לספר לאותו בן.
הוא ביקש ממני לא לעשות את זה אבל אני הייתי חייבת וסיפרתי לו.
באותו ערב לאחר שסיפרתי לאותו בן.. חבר שלי לשעבר השתכר ואני לקחתי אותו לבית שלו..
כשהגענו אליו הביתה הכנסתי אותו לחדר שלו והכנסתי אותו למיטה ואז הכל התחיל.. הוא ביקש ממני לשכב לידו עד שהוא ירדם אז נשכבתי לידו ואז הוא התחיל לשלוח ידיים לאזורים אינטימיים (דחיפת אצבעות אם זה לא מובן), כשניסיתי להזיז ממני את היידים שלו הוא הגיב במכות ובקללות, כשניסיתי לצאת מהחדר ומהבית הוא הפיל אותי כמה פעמיים על הרצפה ובעט בי, הוא התחיל להפשיט אותי ולגעת בי בלי סוף ותוך כדי הוא אמר לי משפטים כמו "אני הולך להתשעשע איתך", "את הולכת לסבול", "עכשיו תראי מה קורה כשלא מקשיבים לי" הוא כבר היה בלי מכנסיים ואני בלי חולצה ומכנס בוכה בלי הפסקה..
לבסוף בגלל שהוא היה שיכור הצלחתי להתלבש בחזרה תוך כדי הוא הרביץ לי והצלחתי לצאת מהבית כולי רועדת.
יום למחרת הוא לא זכר כלום ובגלל זה לא יכולתי לדבר איתו או עם אף אחד אחר על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדרה
פרופ' רחל לב-ויזל25/06/2008האם ההגדרה חשובה לך או מה שקרה?
בהגדרה היה מעשה מגונה בכוח, אם כי כמובן הוא יוכל לטעו שהיה שכור ולא שלט בעצמו ואת הסכמת לשכב על ידו ולכן אבד שליטה. בפועל נראה לי שהיה קשה לו לשאת את הנטישה ורגשות של כעס ועלבון ורצון להחזיר את מה שחשב שצריך להיות שלו בלבד הביאו אותו להתנהגות הזו.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית סדגר26/06/2008אין ספק שהיתה כאן התעללות וניסיון לאונס - ללא קשר לעובדה אם הוא זוכר או לא.
אם השתיה גורמת לו לאובדן זכרון ואובדן אחריות - זו הבעיה שלו.
חשוב שתשימי את עצמך במרכז ולא תשמרי בסוד את מה שקרה.
מגיע לך גם לשקול הגשת תלונה בעניין.
שלך
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)