מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימית25/06/2008
בילדותי (מחמש-שבע)עברתי חוויה עם אב לא ביולוגי.
זכרתי את זה הסתרתי זאת שנים.
לאחרונה סיפרתי לבעלי.
והוא חקר בשאלות וסיפרתי לו הכל.
רצה לדעת מה בדיוק היה שם.
אז ככה- סיפרת שהיה הכל וגם ביקש ממני מין אוראלי ועוד כל מיני דברים דוחים במשך יום יום וגם להתקלח ביחד ולעשות כאילו אנחנו מקיימים יחסי מין בתנוחות של זה ערומים לגמרי אבל בלי החדירה והיה מראה לי תמונות פורנו מחוברות שאני אלמד ממה המבוגרים נהנים שהם גודלים. שזה המשחק של המבוגרים וקוראים לזה כיף.
אבל חדירה- לא הייתה.
וגם לא הפעיל עליי אלימות הכל היה בהסכמה.
אז הוא אמר לי שאני צריכה להרגע שכל השאר זה שטיות "סתם מזמוזים" שאין להם משמעות והוא לא מבין למה זה בכלל משפיע עליי כי החדירה והאלימות וההכאבה זה קובע אם זה אונס אז זה חמור. ופה לא היה שום דבר אלים וכואב. סתם שיחקנו.
אני - מנסה להבין ולהגדיר מזה הסוג שחוויתי אולי באמת זה סתם שטויות ועלייי לשכוח מזה זה חסר חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה מינית
פרופ' רחל לב-ויזל25/06/2008שלום אנונימית
מה שתארת הוא פגיעה מינית ללא חדירה. הושי המרכזי הוא עבור הנפגעת בהגדרת הפגיעה כפגיעה כיון שמעשה התרחש לכאורה ללא כאב פיזי ולכאורה בהסכמה. ילדה מסכימה למשי מבוגר וודאי אם הורה בבית היות ורצונה להיות אהובה עליו ולמלא את רצונו. חוסר הבשלות בעצם העיסוק במין והגריה המוקדמת טרם בשלות רגשית ופיזית מביאים לעיוות חשיבה ובלבול. אם מה שחווית מפריע לך בתפקוד או ביחסייך עם בעלך, אני מציעה כי פני למספר שיחות. מה שספרת לבעלך ודאי יש לו השפעה עליו ואולי כדאי ששניכם תפנו למספר שיחות משותפות.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)