אשתי מאיימת עלי שלא לחשוף את אחיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי מאיימת עלי שלא לחשוף את אחיה
    שי
    13/12/2022

נשוי כ-6 שנים, כחצי שנה אחרי החתונה התברר לי שהסיבה שאחד האחים שלה לא נמצא בבית בכלל וגם לאירועים משפחתיים הוא מגיע רק אם הם מחוץ לעיר וגם אז יש מישהו שממש צמוד אליו, היא בגלל שהוא אנס את 2 האחים שאחריו שנה וחצי קודם והוא פשוט עם צו הרחקה מ2 האחים שלו ומהעיר.
    הייתי בהלם, וגם שאלתי אותה איך הילדים שיהיו לנו יוכלו ליחיות בבית של סבתא כשבשטח יש 2 בחורים שנפגעו מינית כי כידוע שהמשוואה נפגע = פוגע היא ממש חזקה, והיא ענתה לי שיהיה בסדר.
    לפני כשנתיים וחצי נסענו לחופשה בדירה בירושלים כל המשפחה של חמותי וגם לנו נתנו חדר כאשר את 2 הבנות שלנו השכבנו לישון יחד עם הבנות, אחיות של אשתי.
    באזור השעה 1 בלילה אשתי נכנסת לחדר ומעירה אותי עם חרדה ענקית בעיניים ואומרת לי בא, בא מהר!! שאלתי מה קרה והיא לא היתה מסוגלת לדבר.
    הלכתי אחריה, הגענו לפתח החדר שבו ישנו הבנים, וראינו את הבלתי יאומן. האח הגדול מבין 2 הנפגעים ניצב על המיטה על הברכיים, לפניו אחיו הקטן בן 3, חצי ישן, ערום, כשישבנו מורם אל על, הם היו צמודים דבוקים, תזוזות מתאימות, חרדת אלוקים.
    תפסתי ביד של אשתי וחזרנו לחדר ואז פתאום היא צרחה בשאגה "הבנות"!!!
    היא טסה לחדר של הבנות תפסה את הבנות שלנו וגררה אותם לחדר כשהם באמצע השינה.
    אשתי לא היתה מסוגלת לזוז.
    כלום. קפואה.
    היא רק אמרה לי תזמין מונית ונברח.
    לא היה עם מי לדבר.
    ארזתי הכל הזמנתי מונית ונסענו הביתה.
    למחרת בבוקר אשתי הסבירה לי שאין אפשרות שעכשיו תחזור על המשפחה שלה כל הסאגה שהיתה עם הגדול, ואין מצב, ושזה סבל בל יתואר להורים שלה, והמון כסף לעורכי דין, ושזה עלול להזיק אחר כך בשידוכים גם לבנות שלנו.
    וכשהיא ראתה שזה לא ממש משכנע אותי, ולו בגלל העובדה שאם אח שלה יאנוס את הבת שלי זה יזיק לה בשידוכים יותר מכל דבר אחר, היא פשוט הודיעה לי שאם אני פולט ולו מילה קטנה ביותר, ולא משנה למי, אני עף מהבית, היא מגישה תביעה לגירושין, והיא כבר תדאג שאני לא יוכל לראות את הבנות או לדבר איתם, או במילים שלה- אני ידאג לך לגיהנום עלי אדמות.
    עבור שנים, יש לנו כבר ילדה שלישית,
    הבחור שראינו אותו פוגע כבר בשידוכים,
    ועל אף שאשתי מכירה ממש מקרוב כמה הצעות טובות היא לא מוכנה להציע לו שידוכים.
    לדבריה היא לא רוצה ליהיות שותפה בעוול שיהיה לבחורה שתינשא לו בלי שהיא יודעת על כך כלום.
    היה לנו לפני שבוע ויכוח בטלפון, ובלהט הויכוח אמרתי לה שלא תעשה איזה דבר כי אם כן אני יספר על אחיה את מה שראינו.
    כמה שעות אחר כך כבר הייתי אזוק ידיים ורגליים בתחנת משטרה באשמת אלימות במשפחה תחת סעיף איומים, חקירה באזהרה כשהחוקר לא מוכן אפילו לשמוע את ההקלטה של שיחת הטלפןן הנ"ל בטענה שהוא כבר שמע את אשתי ואין לו צורך לשמוע את השיחה.
    משם- כלא הדרים ליד נתניה, דיון בבית משפט בלי שנתנו לי לדבר בכלל, צו הרחקה מאשתי למשך 45 יום,
    אין לי בגדים, הכסף שלי שנמצא בחשבון שרשום עליה מעוכב אצלה, ואני צריך להסתובב ברחוב ולבקש איזה בורקס ממאפיה צדדית כדי שיהיה לי כח להמשיך ללכת וללכת כאילו שאני יודע לאן אני הולך.
    על מקלחת אין מה לדבר,
    הגרביים עליי אותם גרביים כבר 5 ימים,
    מהתחתונים התפטרתי כי הם כבר עשו לי שפשפת מרוב זיעה,
    וחולצה מצאתי באיזה פח- לפי דעתי זה בכלל חולצה של נשים אבל טוב שזה עומד עליי נורמלי פחות או יותר.
    קיבלתי עדכון על פתיחת תביעה לגירושין ברבנות על ידי אשתי.

כמה,
    כמה אני צריך ליהיות עם מצפון, ולדעת שהאח הזה מסוכן לאנשים לילדים לחברים שלו בישיבה לילדים שיהיו לו???
    זו השאלה שלי,
    איזה מח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איומים - אין באפשרותי לתת לך סיוע משפטי

עו``ס שירלי קורין
    23/01/2023

אין באפשרותי לתת לך סיוע משפטי מכל סוג. צר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו