מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרך להירפא במ100 אחוז מניצול מינית בילדותעינבר09/01/2023
חוויתי בתור ילדה בסביבות גיל 8 ניצול מיני. זה די נגמר מהר בזכות שסמכתי וסיפרתי לאמא שלי, זה לא חזר שנית מאותו אדם אי פעם.
יש לציין שסלחתי לאותו אחד שפגע לא לקחתי את זה אישי, אבל הכעס על המצב נשאר בי. אף פעם לא ראיתי בעצמי איזה קורבן, או מישהי מסכנה...
באופן כללי אני טיפוס חזק שלא משנה מה עובר עליו, הוא תמיד ימצא את הדרך לעמוד על הרגליים.
כבר בגיל 16 אני עוסקת ב NLP- יש לי ידע מאוד עמוק בכל הנושא של התפתחות אישי... אני חושבת שיותר מ90% מהטראומה ריפאתי... והשאלה שלי היא כזאת, מה עוד אני יכולה לעשות כדי להתרפא כאילו האירוע הזה בחיים לא קרה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל דבר יש מחיר
ליאור גל כהן10/01/2023אלה שניפגעו ולא זוכרות, משקיעות הרבה בשביל "לייצר" זיכרון.
לא ניתן למחוק, אבל כן ניתן "לנהל" את הפגיעה.
וכעוסקת ב- NLP, עם הידע העמוק, אולי זה הזמן לקבל את 10% שאת רוצה להיפטר מהם. הם לא יעלמו וימשיכו להציק אם תנסי להשכיח ממך. תנהלי אותם, במקום שהם ינהלו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות?
עו``ס שירלי קורין23/01/2023הי עינבר. האירוע קרה ועדיין אי אפשר למחוק זיכרונות לחלוטין. NLP יכול לסייע לא מעט אבל להעלים אירוע כאילו לא היה לא ניתן. גם בגוף אם נחתכים, רוב הסיכויים שתישאר צלקת. אני מציעה לך להוסיף גם התייחסות למרכיב הגופני דרך טיפול במגע. הטראומה המינית קורית בגוף. זאת זירת הפשע וחייבים על מנת לנסות ולצאת מהאירוע במידת האפשר, לתת מקום גם לעניין הזה. כמי שמטפלת גם בנפש וגם בגוף- אשמח לסייע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)