דרך להירפא במ100 אחוז מניצול מינית בילדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרך להירפא במ100 אחוז מניצול מינית בילדות
    עינבר
    09/01/2023

חוויתי בתור ילדה בסביבות גיל 8 ניצול מיני. זה די נגמר מהר בזכות שסמכתי וסיפרתי לאמא שלי, זה לא חזר שנית מאותו אדם אי פעם.
    יש לציין שסלחתי לאותו אחד שפגע לא לקחתי את זה אישי, אבל הכעס על המצב נשאר בי. אף פעם לא ראיתי בעצמי איזה קורבן, או מישהי מסכנה...
    באופן כללי אני טיפוס חזק שלא משנה מה עובר עליו, הוא תמיד ימצא את הדרך לעמוד על הרגליים.
    כבר בגיל 16 אני עוסקת ב NLP- יש לי ידע מאוד עמוק בכל הנושא של התפתחות אישי... אני חושבת שיותר מ90% מהטראומה ריפאתי... והשאלה שלי היא כזאת, מה עוד אני יכולה לעשות כדי להתרפא כאילו האירוע הזה בחיים לא קרה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכל דבר יש מחיר

ליאור גל כהן
    10/01/2023

אלה שניפגעו ולא זוכרות, משקיעות הרבה בשביל "לייצר" זיכרון.
    לא ניתן למחוק, אבל כן ניתן "לנהל" את הפגיעה.
    וכעוסקת ב- NLP, עם הידע העמוק, אולי זה הזמן לקבל את 10% שאת רוצה להיפטר מהם. הם לא יעלמו וימשיכו להציק אם תנסי להשכיח ממך. תנהלי אותם, במקום שהם ינהלו אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר לעשות?

עו``ס שירלי קורין
    23/01/2023

הי עינבר. האירוע קרה ועדיין אי אפשר למחוק זיכרונות לחלוטין. NLP יכול לסייע לא מעט אבל להעלים אירוע כאילו לא היה לא ניתן. גם בגוף אם נחתכים, רוב הסיכויים שתישאר צלקת. אני מציעה לך להוסיף גם התייחסות למרכיב הגופני דרך טיפול במגע. הטראומה המינית קורית בגוף. זאת זירת הפשע וחייבים על מנת לנסות ולצאת מהאירוע במידת האפשר, לתת מקום גם לעניין הזה. כמי שמטפלת גם בנפש וגם בגוף- אשמח לסייע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו