פגיעהמינית לפני שנים מאבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעהמינית לפני שנים מאבא
    אני
    21/02/2023

שלום לכולם
    לפני כמה שנים אחד במשפחה שלי היה בטיפול פסיכולוגי , ואותו מטפל זיהה את אותו בן משפחה כאחד שנפגע מינית מאב המשפחה לצערנו, אני באותו זמן הייתי מחת גיל 18 אז הייתה עלי חובת דיווח, ודיווחו, ולא קרה כלום חוץ מלתשאל את האב, אבל באותו זמן כל בני המשפחה נורא כעסנו על אותו בן משפחה, ואמרנו שהוא סתם מגזים ובחיים אף אחד לא פגע בנו,
    במבט לאחור אני מבינה כי יכול להיות שזה כן היה פגיעה, ואני כן מבינה את אותו בן משפחה, אני מדבר על מעשים שנעשו במשך שנים ארוכות,
    כיום אני עדיין בשלב ההכחשה, וחי את חיי כמעט בסדר, רק מי שמכיר אותו ממש ממש טוב ידע להגיד שלא ממש הכל מושלם, אבל אף אחד לא יודע מהסיפור הזה
    השאלה מה יש לי לעשות כיום, אין לי מימון לטיפול,
    האם שווה פי פשוט להגיד לעצמי ,עזוב פשוט זה היה דמיון של אותו אחד וזהו תמשיך לחיות את החיים שלך רגיל
    לפי מה שזה ניראה כל שאר בני המשפחה שיחררו מהסיפור, אבל שוב אני לא באמת יכול לדעת
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ניתן "לשחרר", ניתן "להתעלם". אבל אפשר גם לחיות עם זה

ליאור גל כהן
    24/02/2023

וגם אם אין אפשרות/רצון לטיפול עכשוי, לפחות להביע תמיכה באחיך, שממש לא יכול לשחרר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו