הטרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית
    טל
    10/07/2008

האם אני יכולה לראות במקרה בא הטרדה מינית - הבוס שלי שיחק לי לשנייה בצמה פעם. לא משהו מיני, אבל די מטריד. אינ עובדת במקום שנה וזה היה רק מקרה אחד אבל מאז זה מטרידאותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית

הוספת תגובה

• תלוי איפה הצמה...

שני
    10/07/2008

בשיער בראש או באיבר המין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה כן או לא

פרופ' רחל לב-ויזל
    11/07/2008

השאלה אם התרחשה הטרדה מבחינה משפטית תלויה לא רק בתפיסה הסוביקטיבית של מי שחשה נפגעת אלא בכוונתו של המטריד. אם את חשה אי נוחות תשתדלי להעביר את תגובתך באופן כזה שלא תהיה חזרה על ההתנהגות שמבחינתך מטרידה. צריך לזכור שמחד במערכות יחסים בין גברים ונשים ובתוך המינים יש כיום יותר מגעת כגון נשיקות על הלחי, לטוף וחיבוקים בעת מפגש ופרידה ןמאידך רגישות גבוהה יותר להטרדה מינית שבמהותה כוללת ביזוי של השני לגבי גופו, מינו וכו.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    14/07/2008

שלום רב,
    אין ספק שזהו מעשה לא מותאם למקום עבודה.
    חשוב לציין שכאשר זה קורה רצוי להגיב ולאמר שזה לא מותאם וזה מטריד אותך - זוהי הדרך הטובה ביותר להפסיק התנהגות בלתי רצויה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו