האם הלבוש משנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הלבוש משנה
    טל
    03/08/2008

שלום, אני עובדת בסביבה לא סימפטית עם הרבה ערבים ומוסכניקים שחייבים לסובב את ראשם לכל אשה ברחוב כאילו מעולם לא ראו אחת, אני מתלבשת צמאוד צנוע עקב כך ולמרות שחם לי מאוד אני באה עם חולצות סגורות עם שרוולים. המבטים וההערות אינם משתנים כלל, הלבוש כלל לא משנה, או שהיה גרוע יותר אם הייתי יותר חשופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הלבוש משנה

הוספת תגובה

• לבוש

פרופ' רחל לב-ויזל
    03/08/2008

שלום לך,
    לבוש משנה במידה מסוימת ותלוי בעיני המתבונן. דווקא כפי שאת מתארת את הסביבה החברתית בה את עובדת נראה לי שאת עושה נכון מבחינה זו שלא ניתן לייחס לך התנהגות פרובוקטיבית.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל היקרה....

שני
    04/08/2008

תיתלבשי כמו שאת רגילה להתלבש. אל תחנקי את עצמך עם בגדים ארוכים ועוד בשיא הקיץ רק בגלל כמה חרמנים שעובדים איתך. מה שכן משנה זה איך תתיחסי להערות שלהם. תהיי איתם קשוחה ואסרטיבית ותכבדי את עצמך, תעמידי אותם במקום - הם יכבדו אותך. תצחקי איתם ותעודדי אותם - הם ימשיכו בהתנהגות שלהם. כך שלא משנה מה תילבשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    07/08/2008

שלום רב,

לצערי קיימות סביבות עבודה, בהם הגבולות אינם מכבדים וגורמים להתייחסות פולשנית ומטרידה.
    הדבר אינו תלוי כלל בלבוש האישה או בהופעתה, אלא בחוסר הגבולות של המטרידים.
    בכל מקרה, תמיד יש לך את הזכות להגיד מילולית ולשקף את אי- הנוחות או ההתנגדות שלך לאמירות אלה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו