מחקר על סליחה וגילוי עריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחקר על סליחה וגילוי עריות
    דפנה
    18/08/2008

שלום שמי דפנה ואני דוקטורנטית בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה. אני עורכת מחקר בנושא:"חווית הסליחה בקרב נשים נפגעות גילוי עריות".

במחקר אני רוצה לבדוק איך נשים נפגעות גילוי עריות חוות סליחה על פגיעה שבוצעה בהן כאשר היו ילדות.

ההשתתפות במחקר מיועדת לנשים בנות 20 ומעלה שנפגעו מגילוי עריות מידי קרוב משפחה ממין זכר שגדול מהם לפחות בשלוש שנים (אבא, אח, סבא, גיס, דוד, בן דוד) ודוברות עברית כשפת אם. היא כוללת פגישת ראיון בת שעתיים במהלכה אנחנו משוחחות על הפגיעה ועל הסליחה.

סליחה לפוגע היא לא תנאי להשתתפות במחקר! אני מעוניינת לראיין נשים שחשות שסלחו וגם נשים שבחוויה שלהן לא סלחו.

למשתתפות מובטחת אנונימיות מלאה. נשים המעוניינות להתראיין למחקר (או לקבל פרטים נוספים) מוזמנות לפנות אלי בטלפון או במייל:
    דפנה טנר
    0525-493178 [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא סולחת ולא שוחכת

מהגהנום
    08/03/2009

אחי אנסו אותי מאז שהייתי בת 8 בצורה סדיסטית ואכזרית . אני לא סולחת להם . צר לי לא רק שאין עונש מוות על זה , אלא גם בזה שהעונש לא מתבטא בשריפתם בעודם בחיים אנני גם סולחת לאימי שידעה על מעשיהם כל השנים ושתקה . וגם אותה הייתי שורפת לא שזה ממש משנה כי גם אף אחד לא מביא חרטה על מעשיו . או ביקש את סליחתי בנוסף פניתי לעזרה ל 1202 ואם העזרה שקיבלתי אני לא חושבת שצריך להרגיש רע בגלל שלא תורמים להם כספים או אם יסגרו את האירגון הזה בכלל . אולי זה יחס שרק אני קיבלתי ואולי קיימת מישהיא שפנתה אליהם והרגישה שעזרתם הייתה יקרה מפז אני אשמח לשמוע התרשמות דומה או לחילופין שונה מההתרשמות שלי הייתה מהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו