מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - אולי לא קשור לכאןגילי21/08/2008
שלום רב, סליחה מראש אם הפורום הזה לא מיועד למענה שכזה,אנסה בכל מקרה אני מתאמן בחדר כושר, המאמן כושר במכון שהוא גם הבעלים שלו מתנהג כלפיי מוזר לחלוטין. לפני כמה ימים זה עבר כל גבול.על הבוקר הוא עושה לי שלום יפיוף מה שלומך? אחרי שעה שהוא הלך לסידורים ועזב את המכון כושר,שלח לי נשיקה ועשה עם הרוח באוויר.מהיד. פעמיים עשה את זה.אמר לי אוי האוויר מהמאוורר העיף את זה. לפני שבוע הוא אמר לי תסתפר ושבאתי מסופר הוא אמר לי תראה לי מאחורה.,יפה לך מאד מאד קצר תמיד תסתפר ככה זה מאד יפה לך ומתאים לך ועושה לך אור אתה חתיך. עוד כמה דברים מוזרים שהוא אומר...... מה קרא אתה לא בא יותר בגופיות היפות שהיית בא איתם? הוא אמר לאישה אחת תראי כמה יפה לירוי כמה שהוא יפה איזה חתיך הוא.והיא הוסיפה הוא תמיד בא בחולצות יפות ומסודר. דבר נוסף שהוא אמר פעם אחת בשבוע שעבר זה היה למה אתה לא בא אומר לי שלום קושקושון נותן לי נשיקה חיבוק ,אומר בוקר טוב כמו שצריך. רבאק אני כבר משתגע סטרייט אין מצב בחיים שהוא !!! אולי אני לא צודק? לא יכול להיות שהוא משחק איתי הרי בשביל מה? מה הוא ירווח מזה ? למה לו להטריד אותי? האם הוא דו מיני או אפילו הומו והוא מנסה ליזום איתי משהו ? האם דברים שכאלה זה רק דו מיני או הומו אומרים? סטרייט יגיד דברים כאלה? סחבאק אין מצב לזה .לפחות ככה ההגיון שלי אומר. אודה מאד מאד לתגובות מכיוון שאני לא אובייקטיבי בנושא.ורוצה לדעת בבקשה האם זה נקרא הטרדה מינית והאם אני יכול להתלונן עליו? כמובן שאהיה חייב להקליט אותו אחרת זה יהיה המילה שלי נגד המילה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירוי
פרופ' רחל לב-ויזל23/08/2008שלום לירוי
לא כל כך חשובה נטייתו המינית של אדם. כן חשוב האם אתה חש בהטרדה. כפי שעולה ממכתבך אתה חש אי נוחות והטרדה. מדוע לא לפנות ולומר לו זה מפריע לי, לא נוח לי, ואני מבקש שלא תפנה אלי בדרך זו? הוא יבין את עמדתך והדבר אני מקווה יפסק.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר03/09/2008נראה שהתגובות שאתה מקבל מהמאמן אכן לא נוחות לך.
קשה לדעת מהי הסיבה לאמירות אלה, אבל חשוב לנסות ולהפסיק אותן באמירה ישירה לאותו מאמן, שאתה לא מרגיש נוח עם האמירות ואתה מבקש ממנו להפסיק.
במידה והוא ממשיך, בודאי שמדובר בהטרדה, ויש לך זכות מלאה להתלונן.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)