מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תלונות כנגד מטפלנעמה27/08/2008
לאחרונה הצטברו אצלי תלונות של נשים כנגד מטפל אלטרטיבי שהטריד אותן מינית עד כמעט אונס!!! אחת מהן הגיעה אליו בלווית פסיכולוגית והטיחה בו את האשמותיה והוא בכה והתחנן על נפשו ומקצועו בהבטחות שזה לא יישנה...אני פניתי לאיגוד המקצועי אליו הוא שייך ושם אמרו לי שיש הרבה דיבורים וסיפורים עליו אבל אף פעם לא הוגשה תלונה במשטרה ועל כן ידיהם כבולות!!! האם אפשר להגיש תלונה מרוכזת על מנת להקל על הנשים האלה? כמה תלונות צריכות להיות על מנת שיתייחסו אליהן ברצינות? האם יש דרכים חוקיות אחרות להרתעת עבריני מין מסוגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלונה משותפת
פרופ' רחל לב-ויזל27/08/2008שלום נעמה
כאשר יש מספר תלונות על הטרדה מינית של נשים שאין ביניהן קשר זה בדרך כלל מקל על המשטרה ומסייע לבהגשת כתב אישום. נשים בוגרות שאינן קטינות צריכות להחליט בעצמן ולעצמן אם מוכנות להגיש תלונה במשטרה. זו אינה תלונה קבוצתית אלא אישית. ובמקרה שאת תארת התכנסות קבוצתית טרום הגשת התלונה עלולה אף לפגום באיכות הראיות מאחר ותיראה כקשירת קשר. מדוע האיגוד אינו מעלה את הנושא לוועדת האתיקה שלו ומביא לידיעתו את הלונות האנונימיות המגיעות אליו? אזהרות מעין אלו עשויות אולי לסייע.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר03/09/2008אינני מכירה תהליך של תלונה מרוכזת, אבל אם ניתן לתכנן שהנשים תגשנה את התלונות באותו פרק זמן - יש להניח שהשפעה תהיה רבה יותר.
אני רוצה להאמין שגם לתלונה אחת צריך להתייחס ברצינות ושאין צורך בריבוי תלונות.
הרתעת עבריני מין נעשית באמצעות תלונה + צו הרחקה.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך נעמה,
סיגל22/07/2009בעניין הודעתך לגבי המטפל האלטרנטיבי המטריד מינית נשים, הייתי רוצה לנהל עימך שיחה פרטית, כלומר דרך מייל ולא על גבי הפורום הזה.
תודה,
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטפל שלי מנהריה
חסוי22/06/2010המטפל מנהריה פיתה אותי לטיפולי מיניות ולסיפוק צרכיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר23/06/2010שלום לך,
ניצול מיני בטיפול הינו אקט חמור ביותר. אני מניחה שהתמודדות אינה קלה. הייתי מציעה לפנות להגשת תלונה במשטרה ואולי גם לועדת אתיקה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)