מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נועצת בי מבטים357M29/08/2008
אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??ו אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזהרהיא עוקבת אחריך ובזמן שלא תשים
(~_~)29/08/2008לב היא תאנוס אותך! חחח בכל מיקרא רואים שהיא כניראה מחבבת אותך או משהו וחושבת עליך מחשבות זימה ומענגת את עצמה בוא בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטים
פרופ' רחל לב-ויזל30/08/2008אולי אתה פשוט מוצא חן בעיניה?
ואם זה מפריע לך למה לא תשאל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר03/09/2008שלום רב,
קשה לדעת מתוך התאור מה מניע את אותה ילדה בת 10. אולי סקרנות, אולי חיבה...
בכל מקרה אם לא נוח לך עם המבטים אפשר לאמר לה זאת בעדינות.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתי ילדה בת 10 צריכה להפחיד מישהו
בן05/09/2008ראבק אתה בן 15 וזה מה שמפחיד אותך מבטים של ילדה בת 10 היא זו שצריכה לפחד ממך אם זה היה להפך אבל אתה!!! היא כנראה מחבבת אותך או משהו דבר איתה תראה מה היא רוצה אל תעשה מזה עניין וזה ממש לא מתאים לפורום הזה זה מגוחך לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)