נועצת בי מבטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נועצת בי מבטים
    357M
    29/08/2008

אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??ו אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נועצת בי מבטים

הוספת תגובה

• תיזהרהיא עוקבת אחריך ובזמן שלא תשים

(~_~)
    29/08/2008

לב היא תאנוס אותך! חחח בכל מיקרא רואים שהיא כניראה מחבבת אותך או משהו וחושבת עליך מחשבות זימה ומענגת את עצמה בוא בזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבטים

פרופ' רחל לב-ויזל
    30/08/2008

אולי אתה פשוט מוצא חן בעיניה?
    ואם זה מפריע לך למה לא תשאל אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    03/09/2008

שלום רב,
    קשה לדעת מתוך התאור מה מניע את אותה ילדה בת 10. אולי סקרנות, אולי חיבה...
    בכל מקרה אם לא נוח לך עם המבטים אפשר לאמר לה זאת בעדינות.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתי ילדה בת 10 צריכה להפחיד מישהו

בן
    05/09/2008

ראבק אתה בן 15 וזה מה שמפחיד אותך מבטים של ילדה בת 10 היא זו שצריכה לפחד ממך אם זה היה להפך אבל אתה!!! היא כנראה מחבבת אותך או משהו דבר איתה תראה מה היא רוצה אל תעשה מזה עניין וזה ממש לא מתאים לפורום הזה זה מגוחך לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו