מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שלי סיפרה לי שנאנסה מה לעשותבן04/09/2008
שלום אני בן 20 לפני כמה זמן הכרתי בחורה נחמדה בת 18 וחצי ובזמן האחרון ראיתי שמשהו לא בסדר איתה מאוד קשה לה לתקשר איתי היא מפחדת מקיום יחסי מין אחרי שהיא ראתה שאני מבין אותה ומתייחס אלייה בכבוד היא סיפרה לי על הפעם הראשונה שקיימה יחסי מין היא אמרה לי שכאב לה והיא לא רוצה לזכור מה היה שם היא המשיכה לספר ואמרה לי שבגיל 16 היא נאנסה והיא לא דיווחה על זה למשטרה או לגורם מוסמך אחר היא מחזיקה את הסוד הזה כבר שנתיים גם מההורים וגם מאנשים אחרים היא אמרה שהיא לא רוצה שיירחמו עלייה שהיא התגברה על זה ולא קרה שום דבר אני ששמעתי את זה לקחתי את זה מאוד קשה לא רציתי להראות לה שהיא עשתה טעות שסיפרה לי אבל אחרי שהיא הלכה התחלתי לבכות זה זיעזע אותי איך אפשר לעשות דבר כזה לבחורה כזואת ניסיתי לדבר איתה על זה והצעתי לה להתלונן ושאני מוכן ללכת איתה אם זה עד הסוף היא לא ממש רוצה אני לא יודע מה לעשות האם אני שותף לפשע בזה שאני יודע ולא עושה כלום? מה אני צריך לעשות כדי לעזור לה? האם צריך ללחוץ עלייה ללכת להתלונן?
בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה ממש חמוד
שני05/09/2008ויש לה מזל שיש לה חבר מתחשב ורגיש כמוך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן05/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר18/09/2008שלום רב,
אתה מגלה כאן רגישות ואנושיות חשובים במיוחד. התמיכה והחיזוק שאתה מציע לבחורה חשובים ומחזקים.
יחד עם זאת, מדובר בבחורה בגירה, שיש לה זכות להחליט באופן עצמאי, אם להגיש תלונה ומתי.
העזרה שלך יכולה להיות בתמיכה ובחשיבה משותפת על אפשרות התלונה. מעבר לתלונה - כדאדי גם לשקול תהליך טיפולי.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)