מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כלליתשרון06/09/2008
שלום רב סליחה על השאלה שלי שהיא כללית מדוע הממשלה לא נוקטת בעונשים כבדים באנסים? יש המון המון הטרדות מיניות וזה בגלל שאין עונשים ולא גורמים רתיעה לאנסים...... בצורה זו יותר ויותר יהיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה סיבות
Sherii08/09/20081.הפגיעה מאונס ותקיפה מינית ובכלל משפטים הנוגעים לעוול ריגשי ולא פיזי או כספי או כל נתון טכני אחר מאד קשים לקביעה נכונה וענינית משום ההבדלים התהומים בין איך שהשופט יכול לראות את זה ואיך שהנפגעת והקרובים שלה רואים את זה,רק להזכיר שופטים לומדים להיות מאד אוביקטיבים ואף טכנים למרות שזאת תכונה טובה לשופט כל עוד היא לא במינון מוגזם. 2.דעות קדומות לפעמים שופטים מסוימים מאמינים יותר לגבר מאשר לאישה ופחות מחשיבים את הצד שלה,או מיקרא דומה בוא השופט ממש שובניסט והוא מאמין לטענה המגעילה שהאישה היא "שרמוטה" שזאת מילת גנאי מטופשת שמשתמשים בא אנשים בורים וטיפשים. 3.ותאמת הרבה מיקרים של הטרדה מינית ואף אונס הם שטותים והמתלוננת הגזימה בחומרת המיקרא ואף שיקרה,אני לא מכלילה או משהו אבל אני אומרת שבאמת לא חסרים מיקרים כאלה ובאמת יש נשים שמגזימות בחומרת מיקרא מסוים ואף מוסיפות כל מיני דברים מהצד או מפרשת דברים בצורה לא נכונה וזה תורם לגישה מזלזלת גם כלפי מיקרים אחרים לא דווקא מיתוך כוונה רעה של המתלוננת אלה בגלל שאף אחד כמעט לא מעז לשים גבול למה שהמתלוננת יכולה להתלונן עליו או לומר לה שהיא סתם הגזימה במיקרא מסוים לכן הרבה נשים נותנות לעצמן לסווג כמעט כל דבר כהטרדה מינית ולא לנסות לחשוב אם הם הבינו לא נכון או הגזימו בחומרת המעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מרונית
רונית סדגר14/09/2008שלום רב,
אין ספק שיש מקום גם להחמרת העונשים וגם ליישום החוק בצורה יותר קשה- כאשר מדובר באנסים.
אין לי תשובה לגבי החקיקה ו/ או אכיפת החוק בצורה מותאמת יותר.
לא נותר לי אלא להסכים איתך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)