הטרדה מינית בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית בעבודה
    עמית
    07/09/2008

שלום אני עובדת בעבודה בה יש כמה בוסים... יש את הבעלים של המקום שהם הבוסים שלי ויש את השכיר שלהם שהם מעליו כמובן אבל הוא עדיין יכול לתת לי הוראות... כי הוא מעלי. בכל אופן, בכל זמן העבודה שלי שם, כ-שנה וחצי, הוא היה נותן לי מחמאות. שהוא אוהב אותי, שאני יפה, שהוא היה רוצה להתחתן איתי... לקחתי הכל בצחוק, כי הוא בטח אומר את זה לכולן, וזה בטח בגלל שאני עובדת טוב. אתמול, כשגילה על כך שאני מתעניינת בבנות, הוא לקח אותי לשיחה בסוף העבודה. הוא ניסה לשחק אותה כמישהו שנותן ייעוץ, ואמר לי שאני עוד צעירה בנפש ובגיל, (19), ושחבל להיות מקובעת וכדאי לי לנסות גם בנים, ולא לדחות על הסף. זה היה בערך נושא השיחה... בין היתר שסקס עם גברים יותר מהנה , הוא גם היה באורגיה הוא סיפר. אחר כך, בא הפיצוץ, כשהוא הציע לי לשכב איתו כדי לברר את נטייתי המינית. כל כך נבהלתי. אמרתי לו שאני מעדיפה לעשות את זה עם בן גילי, והוא אמר לי שדווקא בגלל שהוא מבוגר אז יש לו יותר ניסיון, ועדיף שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהו שמבין ויעשה לי טוב... אני מפחדת שחבל על הזמן, מצד אחד אני רוצה להתלונן לבוסים שלי, מצד שני מפחדת שהוא עוד ימצא אותי וינקום בו בדרכיו שלו. מה אני עושה במצב כזה? אני באמת מפחדת מממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית בעבודה

הוספת תגובה

• מאיפה הסקת שהוא מתכוון "להתנקם"??

(~_~)
    07/09/2008

תיתקופפי!! הוא תפס עמדה קרוב לבית שלך אם רובה צלפים! הוא הולך להתנקם!!!,חח נו לא נשמע לך מגוחך?? הציע לך הצעה סירבת ולא ניראת סיבה ניראת לעין לפרנויה הזאת אז אל תשאלי שאלות שמבוססות על פרנויה בלבד תירגעי קודם כל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח

Sherii
    08/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעלבי אבל לי ניראה שסתם הפריעה

Sherii
    08/09/2008

לך כי את לסבית והוא גבר שהציע לך כי באמת התגובה שלך מוגזמת אבל זה סתם ניחוש,בכל מיקרא אני ממליצה לך להירגע ולא להילחץ כל פעם שגבר מציע לך סקס גם לי היו מיקרים בהם אנשים זרים בבר הציעו לי לשכב איתם בשירותים לא הסכמתי ולא ניבהלתי ככה,את יכולה אולי לדבר איתו שזה באמת לא לעניין להציע הצעות כאלה לעובדות שלו כשהן מראות שהן לא מעונינות תגידי לו את זה והוא אמור לעזוב אותך זהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא חצוף...

שני
    09/09/2008

והוא מנצל את מרותו ואת העובדה שהוא הבוס שלך. זה לא בסדר ואין פלא שאת חוששת מפניו ובצדק. יש לי שאלה: האם הוא נשוי? אם כן - תתקשרי לאשתו וספרי לה מה התכשיט שלה עושה בזמן העבודה. אפילו תקליטי אותו. אם הא לא נשוי תאמרי לו בדרך שאינה משתמעת לשני פנים שירד ממך ולא ידבר איתך עוד לעולם על ענייני סקס אחרת את פונה למשטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד והימנעות

פרופ' רחל לב-ויזל
    10/09/2008

שלום לך
    הפחד ואי הנעימות מנעו ממך להגיב בהתחלה. הוא פירש זאת כפי הנראה כהיתר להמיך במאמציו. אני מציעה שתאמרי לו באופן ברור לחלוטין שאין לך ענין בשיחות על מין ואין לך ענין בגברים. תוסיפי שאינך מתכוונת לשתף פעולה בשיחות מעין אלו. תסתובבי ותלכי מהמקום.
    בהצלחה
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי היא לא יותר מלסבית היסטרית

Sherii
    10/09/2008

שמפחדת מגברים תיראו את התגובה שלה מדבר כזה פעוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    14/09/2008

שלום רב,

אין ספק שפניות בוטות כל כך מעוררות פחד ממנו ופחד מההפסד שיכול להיות כרוך בתלונה.
    יחד עם זאת, לחיות עם הפחד אם לא תתלונני - גם זה לא קל.
    אני מציעה לברר אם יש אצלכם כתובת לנושא הטרדות מיניות ולפנות לגורם זה. במידה ואת מפחדת מנקמה, תמיד יש אפשרות לבקש צו הרחקה, שאמור לשמור אותו מרוחק ממך.
    חשוב שתשקלי אם את רוצה פשוט לשתוק - כי המחיר נראה כבד.

שלך

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו