מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניצול מיניReaper14/09/2008
בגיל 10 חברה של אחותי הגדולה (בת17) הייתה נוגעת בי בהתחלה זה התחיל בצורה חביבה ליטוף פה ושם חיבוקים נשיקות בטענה שאני "חמוד" היא לקחה אותי לסרטים ושמרה עליי כשאחותי וההורים לא היו בבית,יום אחד היא הביאה סרט הביתה ורצתה שניראה בחדר של אחותי למעלה היא שמה את הסרט סגרה את הדלת וסגרה את האור לא עבר זמן רב והיא התחילה להיצמד אליי ולנשק אותי וללטף אותי בכל הגוף ואף לנסות להוריד לי את הבגדים וניסיתי קצת להוריד אותה מימני אבל לא הצלחתי,היא ביקשה שהעשה לה "נעים" למטה לא ממש הבנתי מה היא רוצה מימני אז היא אמרה שפשוט אשפשף את היד שלי בין הרגליים שלה הסכמתי ועשיתי את זה..היא הכריחה את לשפשף ולשפשף עד שהיא גמרה הייתי קצת בהלם אף פעם לא ראיתי אותה ככה! ופתאום היה לה מין חיוך מעצבן כזה!! וליפני ששמתי לב מה קורא היא עלתה עליי והתחילה לנשק אותי באגרסיביות הייתי המום ולא הבנתי מה קורא ופתאום היא התחילה להוריד לי את המכנסיים והתחתונים!(הייתי בשוק לא הייתי יכול להגיב!)והתחילה לגעת בי שם..ובסופו של דבר היא הצליחה לאנוס אותי!!!! אני לא רציתי את זה!!! ורק סבלתי מיזה לא רק בזמן שהיא אנסה אותי התחילו להיות לי כאב באיבר המין! והיא המשיכה לעשות לי את זה שוב ושוב!! בקושי ידעתי מה זה סקס אבל ידעתי שזה מה שזה לא ידעתי מה לומר פחדתי! לא ידעתי מה לעשות..היא עדיין מבקרת אותנו ואני קופה כל פעם שהיא מגיעה! היא מתנהגת כאילו כלום לא קרה! ואף עדיין נוגעת בי!! באלי לשבור לה תפרצוף אם לום וניראה אותה ממשיכה לחייך ככה!!! וליהנות מלנצל ככה ילדים קטנים!!!,יש איזשהי דרך לתבוע אותה?!?! אני מת להכניס את הצורה מהסריחה שלה לכלא! היא השתמשה בי כמו באיזה מתקן לסיפוק יצרים זה לא יכול לעבור לה בשקט!!!!.יש סיכוי שאוכל לעשות את זה מבלי שהמשפחה תגלה???.תודה בכל מיקרא פרקתי קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך למשטרה!
(~_~)15/09/2008הם אמורים להכניס חיות כמוהה לכלא!!בחיים שלי לא ניתקלתי בחוצפה כזאת!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר18/09/2008שלום רב,
נשמע שעברת טראומה קשה במיוחד, בגיל כ"כ צעיר. אני גם מבינה שלא שתפת במהלך שנים אלה אף אחד מבני משפחה ואתה נושא סוד מורכב וכואב.
אין ספק שמדובר כאן באונס, ואני הייתי חושבת דוקא על פתיחת הסוד בפני המשפחה ואז חשיבה על הגשת תלונה במשטרה.
לא מגיע לך להשאיר לבד עם הפגיעה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)