מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש חיים אחריפגועה בעם15/09/2008
היי לכולם אני שרדת גילוי עריות לשעבר עם טיפולים ממושכים אישפוזים ופגיעה עצמית לכול מי שבתחילת הדרך באמצא או אולי בסוף אני רוצה לחזק את את כול השרדות והשורדים נכון הדרך ארוכה קשה מאוד הזיכרונות לא מרפים וכך גם הגוף שעיף מנגיעות הלא נכונות בנו הכאב הרצון להשיל הכול מעצמנו כולל את אנו עצמנו ההישרדות אחרי היא קשה ואולי יותר מהפגיעה עצמה ההרגשה שמה שבפנים הוא שקוך מלוכלך וכואב אלוהים כמה שהוא כואב לא אגיד שהדרך שעשיתי לא היתה קשה אבל בסופו של דבר היה כדאית היום יש לי מישפחה תומכת ואוהבת לפעמים עדין קשה לי שנוגעים בי אין כי אמונה לכולם ובטח לא במגע אני מישתדלת להשלים עם עצמי עם עברי והכי חשוב לנסות לחיות הכי טוב שכדאי ואפשר אני מנסה לעשות ועושה את הדברים שאני אוהבת ועושים לי טוב רציתי ליכתוב לכן יותר מזה אבל אני לא מסוגלת אני רק רוצה להגיד שיש חיים אחרי ואני באה אליכם מהמקום שלכם ואני יודעת שנורא קשה לאמין אני מוכנה ליתמוך במי שרוצה מניסיוני נסיון החיים שלי ולעביר לכול אחחת ואחד את התיקווה ואת אהבה הכי חשוב שקיבלתי מככ הרבה אנשים שהאמינו בי לאורך כול הדרך ועדין מאמינים
תודה לכול המעגל שהיה והכיל ואהב ותמך ולאא עזב ולא הירפה ואמין בי ככ ונתן לי את החיים בחזרה ל.ו ממש לא צדיקה ...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים אחרי
פרופ' רחל לב-ויזל19/09/2008מאד מעריכה את מכתבך
העבר אמנם לא ימחק לעולם אך אין סיבה למה לאפשר לו להרוס את הווה והעתיד.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר21/09/2008
שלום רב,
ממש מרגש לקרוא על התהליך שעברת. המסר של התקווה כל כך חשוב, לכל מי שעברה פגיעה מינית. לפעמים התחושה היא ש"מה שהיה הוא שיהיה", אבל את משקפת תפיסה שונה ואופטימית.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)