ילד מפגין ידע רב בתחום המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מפגין ידע רב בתחום המין
    ספנוב דנה
    16/09/2008

שלום רב! לא ידוע לי אם אתם הכתובת הנכונה, אבל רציתי לקבל יעוץ בנוגע להתפתחות מינית של הילד שלי. הבן שלי הוא בסך הכל בן 3 . לאחרונה הוא התחיל להפגין ידע רב מדי בתחום המיניות. ידוע לי שבגיל הזה ילדים מגלים את עיברי המין שלהם אבל עצלו זה יותר מזה. הוא בא אליי ביציאות כמו:1) שהוא רוצה למצוץ את עיבר מינו כי זה כיף. 2) הוא גילה את הרגישות בפי הטבעת ומנסה להחדיר לשם כל מיני חפצים 3) הוא מנשק אותי בצורה מאוד אירוטית. אני התחלתי מאוד לחשוש האם זה כתוצאה מהתפתחות או מחוויה כלשהי שהוא חווה. אין לי מוסג למי לפנות על מנת לחקור את הנושא. ניסיתי לדבר עם הגן והם טוענים שזה בסדר אבל לי זה לא נשמע בסדר ולפני שאני מערבת עובדים סוציאליים רציתי שהילד יעבור הבחנה. תוכלו בבקשה לכוון אותי לאן לפנות? מודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    18/09/2008

שלום רב,

התופעות שאת מתארת אכן מעלות סימני שאלה. אומנם בגיל 3 העיסוק בגוף הוא טבעי, אך הדרך בה בנך מתייחס לאברי המין מעוררת שאלה, האם בדרך כלשהיא - דרך לא מותאמת - נחשף להתנהגויות כאלה. ניתן לפנות לאלי - ארגון מומחה בטיפול בילדים שיוכל לסייע באבחון.

שלך
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו