מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של הטרדה בחדר ניתוחסיגל17/09/2008
שלום רב., אתמול עשיתי ניתוח הגדלת חזה, באחד מבתי החולים הפרטיים בארץ. במסגרת הניתוח שילמתי בעבור חדר הניתוח בנפרד. הרופא כאילו משתמש בחדרי הניתוח לצורך הניתוח אך אינו עובד המקום כמו בבית חולים. הוא מגיע יחד עם אחות ועם מרדים מטעמו ובמסגרת השימוש בחד ר הניתוח עומדים לרשות הרופא והמטופל גם צוות בית החולים. טוב אז למקרה שבגינו אני פונה: סניטר הוביל אותי על כסא לחדר הניתוח שם קיבל את פני הרופא. בחדר שהה באותה עת הרופא המרדים (איתו נפגשתי לפני כן). וכן הסניטר שהוביל אותי ועוד מישהו כנראה סניטר נוסף. אני הייתי לבושה בבגד בית החולים עם השרוכים שנסגרת מאחור. ובגלל אופי הניתוח נכנסתי גם, כפי שנתבקשתי ובידי חזיית ספורט שרכשתי במיוחד לניתוח. הסניטר שהיה שם לקח מידי את החזיה באומרו הו יופי אני אתן את זה לחברה שלי וחברו זה שהוביל אותי לחדר הניתוח והוא צחקו. הרופא לא הצטרף אליהם, וניסה לגשת במקצועיות לעבודתו. ושאל אותי טרם ההרדמה לאישור סופי על הגודל שאותו אני רוצה. כשסניטר שמע את השאלה הוא אמר כמה את עושה? 260 סי סי אני בתמימותי עניתי לו אף כי אין זה מעניינו כלל. שכן הוא אינו רופא ולא עובד של הרופא עצמו אלא של בית החולים. מה גם שהרופא שלי שם. לאחר שעניתי לו כן הוא הוסיף, ובעלך מסכים הוא מרוצה? אני הייתי שרוייה באותה עת במתח ובפחד מהניתוח - היה לי קר מהמזגנים ובכלל כל המעמד אינו רגיל. הרגשתי רע עם שאלתו כמו כן גם הרופא אולם אין זה המקום והזמן להעמידו במקום או לעשות סצנה. אולם היום אני משחזרת את הכל וזה נראה לי משהו בעל טעם מר ודבר שלא אמור להיות ולקרות בחדר ניתוח. אציין כי אין לי כל טענה לרופא או למי מצוותו שעשו עבודה נפלאה ויחסם הוא נפלא. אלא טענתי היא כלפי עובד בית החולים שדיבר כמו שדיבר ונתן לחוש לא נוח והביך אותי במקום ובמצב שאני מרגישה רגישה וחשופה. האמנם מקרה זה הינו הטרדה והצקה מינית? האם כדאי לי לפנות במכתב לבית החולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה ופלישה
פרופ' רחל לב-ויזל19/09/2008כן את צודקת ואני חושבת שמכתב לבית החולים חשוב ביותר כדי למנוע אי נעימות כזו לאחרות. על כל אחד לכבד את גבולות הפרטיות של זולתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את חושבת שהוא סניטר??
שני19/09/2008הוא סתם חסר טקט והוא לא הגיע לשום מקום פרט להיותו סניטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
סיגל19/09/2008אני בהחלט אכתוב מכתב לבית החולים שהינו בית חולים פרטי, ולמען האמת יחס שאר הצוות שם היה מקצועי, אישי וטוב. אך יחס הסניטר פשוט פגע בי במקום בו הייתי חשופה ופגיעה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר21/09/2008
שלום רב,
אני בהחלט מסכימה שמדובר כאן במצב מאוד פגע והתערבותו של הסניטר ואמירותיו ממש אינו במקום. אני בהחלט חושבת שכדאי לפנות במכתב לבית החולים.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)