האם זוהי הטרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זוהי הטרדה
    עדי
    20/09/2008

אני בת 28 מורה במקצועי. השנה התחלתי לעבוד בפעם הראשונה בתור מורה בבית ספר יסודי. כשהגעתי לבית הספר הכרתי את השרת שהינו גבר בן 55-60 נשוי ואב לילדים. בהתחלה הוא נראה לי כאדם נחמד ואבהי. באחת הפעמים הייתי צריכה את עזרתו לפתוח את חדר אנגלית מאחר ויש בעיה במנעול. כשנכנסתי לחדר הוא נכנס אחריי ובעודי עוסקת בעינייני החל ללטף את גבי באותו רגע בחרתי שלא להגיב כי לא רציתי לפגוע בו וכי חשבתי שהוא עושה זאת מתוך נחמדות ותו לא. כשהתחלתי לצאת מן החדר הוא תפס אותו בצוואר והחל לעסות אותו אמרתי לו שאני ממהרת לדבר עם המנהלת וניסיתי ללכת אך הוא אחז בי בחזקה ולא שיחרר ואמר לי להירגע ניסיתי שוב להשתחרר באותה אמתלה והוא שוב לא הרפה ממני. לאחר כמה רגעים נוספים הוא ניסה לנשק אותי אך אני התנגדתי ויצאתי במהירות מהחדר כשהפעם הוא הרפה מאחיזתו. מאז אותו מקרה אינני מסוגלת להימצא לבד בקרבתו. שאלתי: האם סיטואציה זו נחשבת להטרדה מינית? אם כן האם ומה עליי לעשות?. הדבר שיותר מטריד אותי בסיפור היא המחשבה שהוא ניסה את זה על אחת הילדות בבית הספר ומצד שני אני מורה חדשה ובסופו של דבר כלום לא קרה. מבולבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי הטרדה

הוספת תגובה

• עדי.. תתעוררי!!!!!

שני
    21/09/2008

את מורה ואת אמורה להיות אינטליגנטית. מה זה נראה לך אם לא הטרדה מינית? ובדיוק כמו שכתבת... אם עליך הוא העז להפעיל את זממו תחשבי כמה תלמידות קטנות הוא תקף או עלול לתקוף. לדעתי? אז מה אם את חדשה. מה את חוששת? להיפך. דברי. ספרי על זה. ולו למען אותן ילדות קטנות שנמצאות בסכנה מהסוטה הזה שיכול להרוס להן את הבריאות הנפשית (אני מדברת מניסיון...).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו