מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחותי וחברתה הטרידו אותי בילדותימוני01/10/2008
שלום רב בהיותי כבן 9-10 אחותי גדולה ממני ב3 שנים היתה מזמינה את החברה שלה לבית וסוגרת אותי איתן ומאלצת אותי לעשות כל מיני דברים כמו להתפשט ולשכב עליהם ללטף אןתן ולרקוד ערום מעם אחת כשהיתי עם אחותי לבד בבית היא התפשטה ועשתה עמידת ראש על הכורסא ואילצה אותי ללק תוך אויום שתספר לאמא שלא עשיתי שעורים לאחר תקופה של כמה חודשים זה נפסק . היום אחרי שעברו מספר עשורים ואני עדין לא נשוי אני חושב שלתקופה ההיא יש השפעה על יחסי עם נשים . היו לי מספר מערכות יחסים שלא נמשכו יותר מ9 חודישם הארוכה שבהן אני לא רוצה לפגוע בה אבל זה סוד שלא סיפרתי עליו לאיש ואני מתלבט אם להתעמת עם אחותי או פשוט להניח לזה להמשיך הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחט אותה ותאלץ אותה ל ....לך מה
sus05/10/2008כבר היא תעשה תספר להורים שלא הכנת שעורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר עם מי?
פרופ' רחל לב-ויזל10/10/2008שלום לך
אני מציעה שתדבר תחילה עם יועצת בתחום פגיעה מינית במשפחה. חשוב שתפנה קודם אתה ואחר כך בהתיעצות עם המטפלת תזמינו את אחותך למפגש משותף. פגיעה מינית במשפחה מעוררת רגשות רבים שחלקם סותרים אחד את השני. ונותר תמיד גם הרצון להגן על המשפחה ולשמור עליה. לכן רצוי להתייעץ.
בהצלחה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר13/10/2008שלום רב,
אכן עברת חוויה קשה עם אחותך בילדות. לחוויות כאלה יש השפעה בבגרות, ויחד עם זאת נראה שכדאי קודם לעשות עיבוד עם עצמך - אולי בטיפול - כדי להחליט אם וכיצד לפנות לאחותך ולהתכונן לתסריטים שונים,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)