מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא וילד חלק מסטטיסטיקה כואבתתור03/10/2008
בואו נתחיל מהסוף אישה כבת 33 יולדת בן היא בתהליכי גירושין הבן רואה את הגרוש במרכז קשר למי שלא יודע מרכז הקשר הוא מקום למפגשים של הלא משמורנים הילד בגיל 11 חודש מתחיל ללכת למרכז קשר במרכז הארץ הילד מתנגד לקשר בכל תוקף האמא מתפללת שהילד לא יעבור מה שהיא עברה בגיל 12 היא עברה אונס בשנת 1980 בשנת 2006 בקיץ בנה מודיע לה שהגרוש נגע לו באיבר המין כשהיה גדול וגם קטן באותו היום האם מתקשרת לאל"י מתקבלים באל"י לאחר יותר משנה שאף אחד לא חקר את הילד רק הקרימינולוגית של אל"י הגברת לבנה חלילי היא זו שחקרה את הילד היא זו שהגיעה למסקנה שהילד עבר התעללות מינית מטופל באל"י האם ככה בגיל 19 פנתה פעם ראשונה ולא התקבלה לאל"י כי הייתה מה שנאמר"ילדה גדולה" ועכשיו מנסים אבל היא מה שנאמר כבר אבודה היא הולכת לטיפול אבל מרגישה פיספוס פקידת הסעד מונעת את חקירת הילד ואת התיק במשטרה נפתח תיק נסגר נפתח נסגר ככה זה יותר משנה .יש קלטת שבה הילד אומר שהגרוש נגע לו באיבר המין אבל אף אחד לא מאמין התיק נסגר בבית משפט לעינייני משפחה הילד הולך לטיפול והאם??? עדיין בפורומים מחפשת נחמה ועוזרת למי שהיא יכולה ללא תואר מוסמך והולך לה וכך היא מצילה את האחרים ועצמה הגרושין שלה היוו טראומה שבעיקבות כך היא הפכה לנזירה שבמשך המון שנים הייתה ההפך מזה היא הבינה שהיא לא התמודדה עם הנושא הזה וגם כיון אפילו שהיא בטיפול קשה לה היא מה שנקרא תאורתית אישה שלא רוצה לגעת בעבר שלה יש כאלה כמוהה היא השלימה עם זה שהיא כזו עם הומור שחור ורצון לעזור לאנשים שעברו אונס רק אתמול קיבלה טלפון מאישה שעברה אונס קשה היא הצליחה במקום שכל האנשים נכשלו ועכישו בפורום שני היא עוזרת לגבר בן 25 שעבר אונס לא קל להיות במצב הזה היא בחרה את הדרך הקשה ללא כדורים ללא אישפוזים אם היא הצליחה למה אחרים לא??? מה שיש לה למה אין לאחרים היא מעוררת בי אשראה בחיי שנה טובה ושלא יהיו יותר מקרים כאלה כואבים שהורה וילדו הם חלק מהסטטיסטיקה הכואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתור
מישהי05/10/2008לדעתי היא גיבורה ויש בה כוח רצון עצום ולא לכול האנשים יש את הכוחות האלה ...כול הכבוד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התמיכה
תור08/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר13/10/2008מהתאור שלך, אני שומעת כמה דברים. על התסכול של אותה אישה מהמערכת, ועל ההרגשה שאף אחד לא הצליח לסייע ולהציל. במק'ביל, אני שומעת על כך שאותה אישה פיתחה כוח, ע"י כך שהיא עוזרת לאחרים - וזה מרגש!
קשה לי להתיייחס ספציפית למקרה, אותו אני לא מכירה, אבל ישנם מקרים בהם מערכות לא מצליחות לסייע. ניתן לפנות במקרים אלה למרכזי סיוע ולבקש את עזרתם.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת לפעמים שאין ברירה
תור16/10/2008וצריך להילחם עד הסוף כשאין טיפול נאות ואין עזרה אדם צריך לעשות למען עצמו זה החוק שלה אני חושבת שהיא חזקה כי אין לה ברירה הרבה ברירה אין במצבים כאלה . עזרה היא לא תקבל עזרה לא כי היא לא יכולה לבקש הפוך היא יכולה רק שהיא חוששת מהמדינה קצת קשה לה כאן אני זקוקה לעיצה מה לעשות כדי לשחרר אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר מאמא לבן האומנם
פגועה בעם17/10/2008אני שורדת ניצול מיני בתוך המישפחה ןמטופלת רציתי לישאול משהו שאני ממש מתבישת לישאול או לחלוק יש לי בן בגיל ההתבגרות ולא פעם אני הולכת ערומה בבית ואני יודעת שזה לא נכון לעשות שזה יכול לעשות לו טראומות אני פוחדת שמה זה שרידים מהניצול המיני שעברתי אבל הפוך אין ביננו שום דבר מיני אבל אני חוששת שמה אני מנסה לשדר לו איזה כוח מיני בוגר לעומת הוא שמיצג ילד כמו שאני הייתי האם אני מטורפת מה אני צרכה לעשות בבקשה עזרה דחוף כי אני מתבישת בהתנהגות שלי ויותר דואגת על הנזק שזה יכול לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עובר ולא צריך לעבור מאמא לבן
תור17/10/2008טוב שאת בטיפול את צריכה לזכור שאת לא מתעללת בבן שלך אם את רוצה לדעת גם חברתי ישנה בעירום מול בנה שעבר התעללות מינית ולא זה לא עובר בתורשה . עירום לא צריך להפריע לך כלל ואת לא צריכה לשדר שום דבר את צריכה להיות טבעית כי אל תשקחי שנולדנו עירומים ונמות עירומים . אם זה מעסיק אותך כל כך אז אל תסתובבי בבית עירומה תטפלי ברגשות שלך כי אני חושבת ש זה מה שמפריע לך באמת .היא באה ממחשבה נקיה ולא עוסקת בעניין של האונס שלה או של התעללות מינית שבנה עבר . לומר לך שלא עולה הסיפור עולה במקומות מסוימים מפריע מציק לה אבל היא עושה הפרדה מקווה שעזרתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלתן על הראש?
אמא28/12/2015אתן לא נורמליות.מי הולך ערום מול הילדים שלו ועוד מתבגרים? קצת גבולות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)