הטטטרדה או לא ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטטטרדה או לא ?!
    ליטל
    06/10/2008

שלוום , אני בת 15 ויש לי חבר וקוראים לו רן . סיפרתי לו שאני רוצה לעשות פירסינג בטבור והוא בא איתי , עשיתי ומאותו יום הוא רק נוגע לי בפופיק ומשחק לי עם העגיל . לי זה מאוד כיף , מדגדג כזה ויצאנו יום אחד והגענו אליו הביתה הוא משך אותי למיטה שלו והתחיל להפשיט אותי אני נהנהתי בנתיים , הוא התחיל לנשק אותי בכול מקום אפשרי ואז הוא התחיל לפתוח לי את העגיל ואז האו התחיל ללקק לי את הפופיק וזה היה די דוחה ! אני התנגדתי ביקשתי את העגיל בחזרה כדי לשים אבל הוא לא נתן , התחיל לדחוף אצבעות בפופיק ולחץ עליו וזה היה די כואב : ( ומאותו היום כואב לי מאוד הפופיק והוא אדום - כחלחל כזה ואז הוא איים עלי שאם אני יספר הוא יתלוש לי את העגיל , אז אנחנו עדיין חברים ולא סיפרתי זה כבר לפני שבוע וחצי הוא ביקש סליחה וסלחתי לו אבל העיניין עם הפופיק ממשיך , העיניין שהוא משחק לא בעיה אצלי אבל ה"אונס" הזה ? זה אונס בכלל ? ללכת לבדוק את הפופיק ? תודה מראש ליטל : ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטטטרדה או לא ?!

הוספת תגובה

• לבדוק זהום זה לא משהו שמשחקים אתו !

לבדוק
    09/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוק ולבחון

פרופ' רחל לב-ויזל
    10/10/2008

שלום לך
    לבדוק את הפופיק ודאי שכן. זה הגוף שלך והבריאות שלך. לגוף אין תחליף- קבלת אחד למהלך כל חייך. אז תדאגי לו.
    לגבי מגע-מה שדוחה אותך -עדיף שתתנגדי מיד בתחילה ותקבעי גבולות ברורים. הסכמה גם אם אם כפויה משמעה השתתפות שלך בכפיה עליך. תגדירי בבהירות מה מקובל עליך ומה לא ולא תשתתפי בפגיעה בך.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    13/10/2008

ליטל יקרה,

ראשית, בהחלט כדאי ורצוי לבדוק רפואית את המקום.
    נשמע שההתייחסות של רן אליו בוטה וקשוחה, ושהוא אינו שומע את הבקשות והאמירות שלך.
    שחוב לא להשאיר זאת כךם ולדבר באופן ברור בינכם!
    כפי שאת מתארת, זו ודאי חוויה של כפיה ותוקפנות.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו