איך לשכוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשכוח?
    נועה
    14/10/2008

שלום, קוראים לי נועה ואני כמעט בת 15. לפני כחודש וחצי הלכתי לי ברחוב ואיזה מישהו במכונית שאל אותי איך להגיע לרחובות מסוימים והוא היה ממש נחמד אליי אז דיברנו על כל מיני דברים ולא חשדתי בכלום עד ששמתי לב שאיבר המין שלו עומד והוא היה בכלל רק עם תחתונים במכונית(משום מה לא שמתי לב..) ואז כשהוא קלט ששמתי לב הוא חייך במבט כזה... מגעיל. וישר הלכתי משם... אני כל כך כועסת על עצמי שדיברתי איתו בכלל, הזיכרון הזה כל הזמן חוזר אליי ואיתו כאב בבטן וזה מגעיל אותי... זו הרגשה שאני לא יכולה לתאר... נמאס לי כבר. מה אני עושה כדי להתגבר על זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשכוח?

הוספת תגובה

• תגובה

מישהי
    14/10/2008

האיש הזה הוא סוטה ...נכון שטעית לא היה צריך לדבר איתו מהתחלה אבל אנחנו בני אדם ובני אדם טועים ולומדים מהטעות שלהם תנסי להיות זהירה יותר לא חסר פדופילים בעולם ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת האחריות לאחר

פרופ' רחל לב-ויזל
    15/10/2008

נועה,
    הוא השתמש בך בלי להכירך כאוביקט. אם את מבינה שפשוט היית בדרכו ואין לך לנועה כל קשר עם מעשה האוננות שלו, אז מעבר לגועל רגעי חבל לעסוק בזה. תחשבי כמה עלוב ומסכן אדם שזו דרכו להגיע לסיפוק. לא באמצעות קשר ממשי רגישי ואינטימי עם אחר.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית סדגר

רונית סדגר
    19/10/2008

נועה שלום,
    חשוב להפריד בין דברים שאת אחראית להם לבין דברים שמישהו אחר אחראי להם . במקרה הזה, את הגעת עם תמימות ורצון לעזור - ממקום טוב ואנושי. הבחור ברכב בא עם כוונות אחרות - וזו אחריות שלו. ברור לי שהופתעת והרגשת גועל ודחיה. במקרים כאלה חשוב לכענס, חשוב לדבר על זהולהבין שלא יכולת לעשות שום דבר אחר!
    אולי כמה שיחות עם יועצת בביה"ס יוכלו לעזור.

רונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים.... ממש כמו שקרה לי...

שני
    20/10/2008

אבל אני הייתי בת 11 בערך. אני כתבתי פה את ההודעה הראשונה בפורום הזה...בדיוק על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו