מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגשות"אוליי טריגר"מישהי16/10/2008
אני תמיד מתאפקת ...תמיד משחקת שאין לי רגשות שכולם יכולים לפגוע בי ...שאינני מרגישה כלום אינני נפגעת מכלום... אני שותקת מתאפקת מתפוצצת מבפנים והם חושבים שאין לי בעיות ואף אחד לא יודע מה מסתתר מאחורי הילדה השקטה הזאתי...איזה סערות יש בלבי איזה צעקות אני זועקת בנשמתי...אינני יכולה לדבר... אני מפחדת... מעדיפה לסבול ולשתוק מעדיפה להיות "ילדה טובה"אבל אינני יכולה יותר עם זה אף אחד לא עוזר לי אף אחד לא מבין אותי ואני לבדי פוגעת בעצמי מתפללת שהכול יגמר...מה אני צריכה לעשות ??יש לי שלוש אופציות: 1-לשתוק ולהמשיך לסבול 2-לברוח לתמיד 3-להתאבד כי אם אני אעיז לדבר הוא יהרוג אותי הוא פשוט יהרוג אותי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
תור17/10/2008את לא צריכה לפחד הוא לא צריך לדעת שאת מספרת את יכולה להיותכאן בפורום ולכתוב ולשתף פציעה עצמית אופגיעה עצמית לא תוסיף לך כלום רק תשחית את הגוף שלך ואת תצטרכי לעבור אישפוזים ותפירות וכיוצא בזה הצלקות לא ירפאו כל הזמן חולצות ארוכות זה מה שאת רוצה ? התאבדות - טוב אני אישית חוויתי התאבדות מיד ראשונה סבי התאבד זה פגע באבי והותיר את סבתי ז"ל מצולקת לבד עם המון בעיות ועד יום מותה בכתה עלהתאבדות בעלה האהוב . לכן אני בעד החיים אני רוצה לפגוש אותך כאן נותנת מהכוחות שלך הם מדהימים גם חברתי כמוך אז אני מחבקת אותך הכי שיש יפה שלי מבקשת שתבחרי בחיים שלך תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור יקרה
מישהי17/10/2008קודם כול תודה לך על התמיכה אני רוצה לדבר ולשחרר אבל זה תקוע לי ...אני פשוט לא יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיתי לך
תור17/10/2008ציפיתי לתגובה שלך וזה בסדר לאט לאט אני בעלת המוןסבלנות אני אמתין לי בשקט את יכולה לפרק כאן בפורום כי זה מקום אנונימי יותר קל לדבר על זה כשאת בתוך המקום הזה אף אחד לא עוקב אחרייך ואף אחד לא יודע שאת קיימת אז מה הבעיה ? זה יעזור לך . מחבקת אותך כאן למענך שלל תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תור...
מישהי18/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב שאלה : קיר העדויות אומר לך
תור20/10/2008מה שהוא ? חברתי כתבה את העדות שלה שם ועכשיו היא גם רוצה לספר על הבן שלה אבל קשה לה היא ניסתה לכתוב כמה פעמים אבל מחקה תנסי לכתוב את מה שקרה לך שם אולי כך תצליחי לפרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שידע שדברת?
פרופ' רחל לב-ויזל20/10/2008למה האופציה של לדבר עם מישהו שישמור את הענין בסוד ויעזור לצאת מן המלכוד בצורה שתגן עליך אינה אופציה? הפחד משתק וככל ששותקים הפחד גובר. אפשרות נוספת לפני פנייה ממשית היא בטלפון לשירו ער"ן או כל ארגון של סיוע לנשים כגון אשה לאשה, מסל"ן, אל"י, המועצה לשלום הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר22/10/2008שלום רב,
אפשר לקרוא ולהרגיש את המצוקה שלך מבעד לכתוב. יחד עם זאת אני חושבת שיש לך אופציות נוספות. תמיד אפשר להגן על עצמך באמצעות משטרה, מקלט וחוק. את יכולה להעזר ולהגיש תלונה במשטרה ומיד לבקש הגנה. מגיע לך להגן על עצמך. ובהמשך, טיפול יכול לעזור בהתמודדות.
שלך
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן
מישהי22/10/2008אני לא רוצה פדיחות מספיק לי כול הצרות שעשיתי באמת אני יכולה להסתדר עם המצב שלי המצב שלי לא עד כדי כך רע המצב שלי לא כול כך רע הוא לא כול כך רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא עושה פאדיחות
תור22/10/2008בא לעטוף אותך בהמון אהבה וחיבוק מצטערת שאת לא כאן לידי החיבוק הוא וירטואלי חבל עוטפת אותך בשמחה ורצון טוב גם אם המצב שלך רע אנחנו כאן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית סדגר
אנונמית23/10/2008שלום רב, נישואין וחיים משותפים הם צעד מאוד חשוב בחיים. מדובר בחיים שלך וחשוב שתסבירי למשפחה שאינך מוכנה כרגע, ואת לא מתכוונת להנשא בדרך זו. זה לא אמור לפגוע במשפחה שלך. שלך רונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)